Μενού

Η Ασφάλεια του Αεροδρομίου είχε ένα πολύ κακό Προαίσθημα. Μόλις είδαν ΤΙ έκρυβε κάτω από το Παντελόνι του, Πάγωσαν!

Shares 69

πουλιά Οι τελωνειακοί υπάλληλοι της Κούβας έπιασαν επ’αυτοφόρω έναν άντρα ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο με 66 πουλιά στο παντελόνι του. Τα τρομαγμένα εξωτικά πουλιά διασώθηκαν αφού οι υπάλληλοι παρατήρησαν παράξενα εξογκώματα στο παντελόνι και τον καβάλο του άντρα.

Συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φύγει προς τις ΗΠΑ. Ακόμα ανακρίνεται – και σύμφωνα με την αστυνομία, μπορεί να φυλακιστεί για μέχρι και 2 χρόνια.

πουλιά

Αφού παρατήρησαν τα εξογκώματα, τον διέταξαν να βγάλει τα ρούχα του.

Είπε: “Αυτό είναι ένα περιστέρι και θέλω να το πάω δώρο στον εγγονό μου.” Μόλις όμως κατέβασαν το παντελόνι του, είδαν πολλά εξωτικά πουλιά, στα οποία είχε κλείσει το ράμφος έτσι ώστε να μην μπορούν να τραγουδήσουν.

πουλιά Τελικά, οι αρχές διέσωσαν 66 πουλιά από το παντελόνι του, παρόλο που άλλα δύο πέθαναν πριν τον πιάσουν. Πιστεύεται πως η αξία αυτών των πουλιών θα ήταν αρκετές χιλιάδες δολάρια στις ΗΠΑ. Η ιστορία αυτή μας θύμισε πόσο επικίνδυνο είναι να φέρνεις ένα νέο είδος σε ένα άγνωστο οικοσύστημα.

Φυτά και ζώα που δεν ανήκουν σε ένα οικοσύστημα μπορούν να φέρουν το χάος εάν εισαχθούν απρόσεκτα. Συνήθως είναι θανατική ποινή για το ζώο αφού δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί στο τοπικό κλίμα, να βρει την τροφή που χρειάζεται ή να καταπολεμήσει τις τοπικές ασθένειες ή τους θηρευτές.

Αυτό είναι το καλό σενάριο, γιατί εάν τελικά καταφέρει και προσαρμοστεί, τότε αλλάζει όλη την χλωρίδα και πανίδα μιας περιοχής που χρειάστηκε  αιώνες για να σχηματιστεί. Όλα τα ζώα και τα φυτά διαμορφώνουν ένα πολύπλοκο παζλ και ένα άλλο είδος θα μπορούσε να κάνει αυτό το παζλ να καταρρεύσει.

πουλιά Τα εξωτικά κατοικίδια δεν είναι χαριτωμένα. Μπορούν να γίνουν επικίνδυνα και τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που τα συλλέγουν δεν κατάφεραν να τα φροντίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι σκέψεις σας;

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 69

Σχόλια


Read more:
Close