Μενού

Ένα αξιολάτρευτο σκυλί: Ο Κέιν Big Poppa

Shares 0

Ποιος δε θα ήθελε μία αγκαλιά από αυτό τον πανέμορφο φίλο; Το πιο αξιαγάπητο σκυλί υιοθεσίας της βδομάδας είναι ο Big Poppa Κέιν, ένα δίχρονο αμερικανικό μπουλντόγκ. Είναι ευνουχισμένος και εκπαιδευμένος αρκετά. Ο Κέιν είναι ένας φιλικός σκύλος που τα πηγαίνει καλά με τα σκυλιά, αλλά όχι με τις γάτες στο σπίτι.

Η ιστορία του Κέιν

Ένα μεγάλο σκυλί με μια μεγάλη καρδιά, ο Κέιν είναι το πιο χαριτωμένο σκυλί που θα γνωρίσετε. Θα φωλιάσει κατευθείαν στην καρδιά σας! Κανένας δεν δίνει αγκαλιές και χάδια σαν κι αυτόν. Μπορεί να βρίσκεται μαζί με κάποιον όχι τόσο ενεργητικό αφέντη, καθώς, αρέσκεται περισσότερο σε αγκαλιές και χάδια και δεν έχει ανάγκη από γυμναστική. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βαρετός –ίσα ίσα του αρέσει να παίζει και να κάνει τρέλες με τα υπόλοιπα σκυλιά.

Καθώς είναι γλυκό κι αξιαγάπητο σκυλί, θα ταιριάξει εύκολα σε οποιαδήποτε οικογένεια. Τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την ηλικία τους, του αρέσει να παίζει με παιδάκια, αλλά δεν τα πηγαίνει καλά με τις γάτες. Έχετε υπόψη το μέγεθός του, καθώς είναι 60 κιλά χαριτωμένης φύσης! Ο Κέιν είναι ήδη εκπαιδευμένος σε όλους τους τομείς.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close