Μενού

Είπε στο σκύλο του πως ήρθε η ώρα για ύπνο, αλλά δεν περίμενε μια ΤΕΤΟΙΑ αντίδραση από αυτόν…

Shares 70

ύπνος Σκύλος Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς προσπαθούν να βάλουν για ύπνο τα παιδιά τους, αλλά εκείνα αντιστέκονται από πείσμα. Αλλά δεν είναι μόνο τα παιδιά που είναι πεισματάρικα. Το ίδιο κάνουν και πολλά σκυλάκια.

Δες πως να χάσεις 10 Κιλά Μέχρι το Πάσχα ΤΩΡΑ!

Σε ένα πρόσφατα viral βίντεο, ένα κουτάβι φαίνεται να κάνει πείσματα στον ιδιοκτήτη του για να μην πάει για ύπνο. Το βίντεο ξεκινάει με το σκύλο στο πλάνο και τον ιδιοκτήτη του να πηγαίνει προς το μέρος του για να το πάρει και να το βάλει για ύπνο. Ο σκύλος αντιστέκεται ξεγλιστρώντας από όλες τις μεριές, καθιστώντας δύσκολο το έργο του ιδιοκτήτη.

Το επίμονο σκυλί δεν κινείται με τίποτα. Έτσι ο ιδιοκτήτης αρχίζει να το σπρώχνει προς το κλουβί του. Εκείνο συνεχίζει να αντιστέκεται, οπότε ο άντρας κάποια στιγμή το παίρνει με το χέρι του για να το μετακινήσει. Όταν πάει να το βάλει στο κλουβί του, εκείνο αρχίζει να περπατά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

«Μερικές φορές τα κουτάβια δεν θέλουν με τίποτα να πάνε για ύπνο, όπως κάνουν και τα παιδιά. Αλλά αν τα εκπαιδεύουμε σωστά δελεάζοντάς τα ίσως με κάποιο φαγητό, μπορεί να συμφωνήσουν», σχολίασε η Statia Square.

«Πολύ αστείο, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Έχω δοκιμάσει να κάνω το ίδιο με το χρυσό retriever μου, αλλά καθώς είμαι μια ηλικιωμένη γυναίκα γελάω και εξαντλούμαι ακόμη περισσότερο», έγραψε η Lestki.

Εσείς τι πιστεύετε ότι έπρεπε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να βάλει το σκύλο να κοιμηθεί;

Πηγή: diaforetiko.gr

Πηγή: fanpage.gr

Shares 70

Σχόλια


Read more:
Close