Μενού

Είδε την κινούμενη άμμο να καταπίνει τον σκύλο του και αμέσως βούτηξε να τον σώσει. Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα!

Shares 141

Σκύλος διάσωση σκύλου Η εκπαίδευση ενός σκύλου στο να μπορεί να περπατήσει χωρίς λουρί, είναι μια από τις πιο ικανοποιητικές προσπάθειες ενός ιδιοκτήτη.

Για τον 51χρονο Paul Stott από την Αγγλία, η εκπαίδευση του τριών μηνών σκύλου του Dave, δεν πήγε καλά. Την ημέρα που ο ίδιος και η φίλη του πήγαν μια βόλτα στην παραλία Northumberland της Αγγλίας, συνειδητοποίησαν ότι ο Dave είχε εξαφανιστεί.

Τότε ο Paul κοίταξε την άμμο. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, θα τρομοκρατήσει οποιονδήποτε ιδιοκτήτη σκύλου…

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων, βάζουν λουρί στο σκύλο τους όταν βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους. Αυτό προστατεύει τους γούνινους φίλους τους από τον κίνδυνο, τους εμποδίζει από το να χαθούν και τους εκπαιδεύει να παραμένουν κοντά στους ανθρώπους τους.

Σκύλος διάσωση σκύλου

Ωστόσο, κάποιες φορές, μερικοί άνθρωποι αισθάνονται άνετα όταν αφήνουν τα σκυλιά τους ελεύθερα.

Σκύλος διάσωση σκύλου

Αυτό όμως, μπορεί να είναι επικίνδυνο. Ο 51χρονος Paul Stott, το κατάλαβε αυτό από πρώτο χέρι, μετά το περπάτημά του κατά μήκος μιας παραλίας στην Αγγλία, με τη φίλη του Kyla. Στην αρχή όλα ήταν ήρεμα, οπότε αποφάσισε να αφήσει το μικρό του τσιουάουα ελεύθερο. Τότε συνέβη κάτι φρικτό…

Σκύλος διάσωση σκύλου

Μόλις του έβγαλε το λουρί, ο σκύλος έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Τότε, αμέσως παγιδεύτηκε σε μια κινούμενη άμμο. Ο Paul έσπευσε να βοηθήσει το μικρό του κουτάβι, αλλά φοβήθηκε ότι ήταν ήδη πολύ αργά για να το σώσει.

Σκύλος διάσωση σκύλου

Έβαλε το χέρι του βαθιά μέσα στην άμμο, ψάχνοντας απεγνωσμένα τον σκύλο του.

Σκύλος διάσωση σκύλου

Μόλις δείτε το παρακάτω βίντεο, θα συμφωνήσετε ότι ήταν πραγματικά θαύμα για το μικρό σκυλί που επέζησε από αυτή τη δοκιμασία!

Credit: Honesttopaws

Πηγή: fanpage.gr

Shares 141

Σχόλια


Read more:
Close