Μενού

Είδαν το σκυλί να βγαίνει απ’το φλεγόμενο σπίτι κρατώντας κάτι στο στόμα. Μόλις κατάλαβαν τι ήταν, δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Shares 549

σκυλί Η αγάπη μιας μητέρας δεν γνωρίζει όρια και θα κάνει ό, τι χρειάζεται – έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο – για να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά της είναι καλά.

Αυτό ισχύει τόσο για τα ανθρώπινα όντα όσο και για τα βασίλεια των ζώων και το ίδιο ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης πυρκαγιάς σε σπίτι στη Χιλή.

Πυροσβέστες έσπευσαν στη σκηνή όταν ένα σπίτι έπιασε φωτιά στη Σάντα Ρόζα ντε Τιμούκο της Χιλής και εργάστηκαν για να σβήσουν τις φλόγες και να βεβαιωθούν ότι η οικογένεια που ζούσε εκεί ήταν ασφαλής.

Καθώς οι πυροσβέστες περπατούσαν προς το φορτηγό τους, είδαν κάτι που τους άφησε έκπληκτους. Ο σκύλος της οικογένειας, Amanda, είχε γεννήσει κουτάβια μόλις 10 ημέρες πριν. Όταν είδε τη φωτιά έπρεπε να σιγουρευτεί ότι όλα τα κουτάβια της ήταν ασφαλή.

σκυλί

Καθώς βρίσκονταν έξω, η Amanda πήγαινε ταραγμένη από το σπίτι στο πυροσβεστικό όχημα, το οποίο είχε χαρακτηρίσει ως ασφαλές μέρος για τα κουτάβια της.

σκυλί

Η προστατευτική μαμά έκανε αρκετά ταξίδια από το σπίτι στο φορτηγό, μέχρι που ήταν βεβαία ότι όλα τα μωρά της ήταν ασφαλή!

σκυλί

Οι κτηνίατροι κλήθηκαν γρήγορα στη σκηνή. Ευτυχώς, εκτός από ένα κουτάβι που αντιμετώπιζε σοβαρά εγκαύματα, όλα τα υπόλοιπα κουτάβια ήταν ασφαλή.

Όλα χάρη στη μαμά τους που με αυτοθυσία δεν άφησε τα μωρά της να πεθάνουν.

Credit: Sosharethis

Πηγή: fanpage.gr

Shares 549

Σχόλια


Read more:
Close