Μενού

Έχετε γάτα; Διαβάστε τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σας (Βίντεο)

Shares 87
Γάτα

Cat lying on bed, woman reading in background (focus on cat)

Οι γάτες είναι απρόβλεπτα ζώα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους ιδιοκτήτες τους. Οι λεγόμενοι «γατόφιλοι» μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι μία γάτα στο σπίτι μπορεί να σημαίνει πολλά για τον χαρακτήρα του ατόμου, την υγεία του και την προσωπική του ζωή.

Για παράδειγμα, έρευνα έχει διαπιστώσει ότι οι ιδιοκτήτες γάτας συχνά είναι εσωστρεφείς, ειδικά σε σχέση με τους ιδιοκτήτες σκύλων, που έχουν την τάση να είναι πιο εξωστρεφείς και ενεργητικοί. Όσοι έχουν γάτα, έχει παρατηρηθεί ότι είναι πιο έξυπνοι, περισσότερο ευαίσθητοι και αντικομφορμιστές σε σχέση με όσους προτιμούν τους σκύλους.

Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι κερδίζουν τη μάχη απέναντι στους «σκυλόφιλους». Αν και οποιοδήποτε κατοικίδιο συμβάλλει θετικά στην υγεία, οι ιδιοκτήτες γάτας απολαμβάνουν λιγότερα οφέλη στον τομέα της υγείας σε σχέση με τους ιδιοκτήτες σκύλων. Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, φαίνεται ότι το στερεότυπο της μοναχικής γυναίκας που μένει με τη γάτα της, κρύβει μία δόση αλήθειας. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

huffingtonpost.gr

loading...
Shares 87

Σχόλια


Read more:
Close