Μενού

Έβγαλε βόλτα τον σκύλο του όταν τον είδα να πηδάει ξαφνικά μέσα στη θάλασσα. Μόλις κατάλαβε τον λόγο, πάγωσε…

Shares 163

Σκύλος βόλτα To πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε όπως κάθε Σαββατοκύριακο για τον Mark Freeley, που βγάζει βόλτα τα δύο σκυλιά του στο λιμάνι Jefferson της Νέας Υόρκης. Όταν έφτασε στη παραλία, άφησε τον Storm και την Sarah ελεύθερα για να απολαύσουν το νερό. Όταν όμως ο Mark είδε ένα κεφάλι ζώου να ξεπροβάλλει από το νερό, κατάλαβε ότι δεν ήταν μια συνηθισμένη μέρα…

Σκύλος βόλτα Δεν είχε πολύ χρόνο για να αντιδράσει, καθώς ο σκύλος του ο Storm, ένα ριτρίβερ, είχε εντοπίσει το πλάσμα και αυτό. Ο Freeley δεν είχε ιδέα πως θα αντιδρούσε ο σκύλος του, έτσι έβγαλε την κάμερα και κατέγραψε τα όσα συνέβησαν. Ο Storm κολύμπησε προς το μέρος του ζώου και μέσα σε δευτερόλεπτα το είχε αρπάξει από το λαιμό του.

Σκύλος βόλτα Το ζώο τελικά ήταν ένα νεαρό ελάφι και ήταν ακόμα ζωντανό. Μέχρι ο Storm να το βγάλει στη στεριά, ο Mark πίστευε ότι αυτό θα ήταν το τέλος του. Όμως ο σκύλος στην πραγματικότητα είχε σώσει τη ζωή του νεαρού ελαφιού από βέβαιο πνιγμό. Δείτε το ρεπορτάζ που περιγράφει όλα όσα ακολούθησαν.

Credit: Sharetap

Πηγή: fanpage.gr

Shares 163

Σχόλια


Read more:
Close