Μενού

Δείτε τι συνέβη όταν άφησε τους γερμανικούς ποιμενικούς μόνους τους (βίντεο)

Shares 358

Γερμανικοί ποιμενικοί Βίντεο Είναι φορές που σκύλοι και αφεντικά μπορούν να πετύχουν απόλυτο συγχρονισμό και να καταφέρουν από κοινού κάτι πολύ όμορφο!

Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη πως είναι στη φύση των γλυκύτατων τετράποδων να μπορούν να εκπαιδεύονται, αλλά πάντα το θέαμα μας ξαφνιάζει! Έτσι και το παρακάτω βίντεο φιλοδοξεί να καθηλώσει το θεατή. Αυτή η αγέλη από γερμανικά ποιμενικά έχει εκπαιδευτεί τόσο καλά, που βγαίνει βόλτα με το αφεντικό της χωρίς λουρί!

Απαιτήθηκε πολύς χρόνος και αγάπη, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. Αυτά τα χαριτωμένα σκυλιά είναι τόσο υπάκουα και συγχρονισμένα, που δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει πως είναι αληθινά!

Ο ιδιοκτήτης κι εκπαιδευτής τους, δηλώνει πως χρωστά την επιτυχία του στο ότι έμαθε τη “γλώσσα” των σκυλιών του. Κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους επιβληθεί ως ο αρχηγός της αγέλης.

Εκείνα τον υπακούουν τυφλά! Μαζί έχουν περπατήσει πολλά μίλια χωρίς λουρί, έχουν κολυμπήσει και ψαρέψει! Είναι παντού και πάντα μαζί του, δίχως να δημιουργούν κανένα πρόβλημα!

Μπορεί βέβαια η εκπαίδευση τους να ήταν μια μακριά διαδικασία, αλλά όπως αποδεικνύεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ήταν απόλυτα επιτυχής!

Πηγή

Shares 358

Σχόλια


Read more:
Close