Μενού

Δείτε μια επίθεση από πιράνχας που προκαλεί τρόμο (vid)

Shares 6
πιράνχας Πόσο επικίνδυνα και πόσο επιθετικά είναι τα πιράνχας, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, το όποιο μέσα σε λίγο διάστημα έχει πάνω από 10,8 εκατομμύρια views!
Το βίντεο έχει καταγραφεί σε περιοχή της Βραζιλίας  όταν κάποιοι ρίχνουν στο ποτάμι κομμάτια κρέας και στην οσμή του αίματος τα πιράνχας «τρελαίνονται» και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εξαφανίζουν και το παραμικρό κομμάτι κρέας που έχει πέσει μέσα στο νερό.
Φυσικά είναι περιττό ν’ αναφέρουμε ότι το κολύμπι εκεί είναι κάτι παραπάνω από απαγορευτικό.
Πιράνχας τα ψάρια
Ως Πιράνχας αναφέρονται διάφορα γένη παμφάγων ψαριών που ζουν στα γλυκά νερά της Νότιας Αμερικής και κυρίως του Αμαζονίου. Τα πιράνχας χρησιμεύουν ως τροφή για τις κοινότητες των ιθαγενών στην περιοχή του Αμαζονίου.
Σύμφωνα με μερικούς, όπου pirá (πιρά) σημαίνει ‘ψάρι’ και añá (ανιά) είναι ένα κακό ιδιοφυΐα, συγχωνευμένο με το διάβολο, μια άλλη ερμηνεία που θεωρεί τη λέξη Γουαρανί προέλευσης, το κάνει να προέρχονται από pirá (πιρά) που σημαίνει «ψάρι», και από rai (ράι) που σημαίνει «δόντι» και η σύνθετη λέξη είναι pira’ai (πιρα’άι), δηλαδή «οδοντωτό ψάρι», που ισπανοποιημένο και πορτογαλοιημένο προέρχεται «piraña» ή «piranha»
defencenet.gr
Shares 6

Σχόλια


Read more:
Close