Μενού

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Θα τοποθετήσει 20 ταΐστρες για τα αδέσποτα!

Shares 1K

Δήμος Άργους   Μυκηνών Άργος Αδέσποτα Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών από το Σεπτέμβριο μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου κ. Αχιλλέα Μπαντανά στο Φιλοζωικό Σύλλογο Άργους ΛΑΙΖΑ, ζήτησε τη συνεργασία μας ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των αδέσποτων στο Άργος.

Το ενδιαφέρον του Αντιδημάρχου είναι μεγάλο και η μέχρι στιγμής επικοινωνία μαζί του άψογη.

Μετά από πρόταση δική μας παράγγειλε και προμηθεύτηκε 20 ταΐστρες ώστε να μπορούν να σιτίζονται τα αδέσποτα του Δήμου μας. Επίσης ενέκρινε την στείρωση 35 θηλυκών και 4 αρσενικών σκύλων, καθώς και τον παράλληλο εμβολιασμό τους, τα οποία και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τον Αύγουστο έως σήμερα.

Προμηθεύτηκε τροφή, την οποία μας έκλεψαν όπως γνωρίζετε μαζί με τσουβάλια από δωρεές δικές σας [Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά] και είναι στη διαδικασία ώστε να παραγγείλει νέες τροφές.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπαντανά, για την πολύτιμη βοήθειά του!

Εσείς μπορείτε να μας βοηθήσετε με δύο τρόπους:

α) να μας προτείνετε σημεία στην πόλη ώστε να τοποθετηθούν οι ταΐστρες (ασφαλή σημεία ώστε να μην κινδυνεύουν να κλαπούν ή να μπουν φόλες) και

β) όποιος μπορεί να αναλάβει τον ανεφοδιασμό τους καθώς εμείς με τα συνεχή περιστατικά και τα λιγοστά άτομα που είμαστε, αδυνατούμε.

Όποιος μπορεί και ενδιαφέρεται να βοηθήσει παρακαλούμε ας στείλει μήνυμα στο facebook.

Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους ΛΑΙΖΑ
dogw0rld.blogspot.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close