Μενού

Διάσημος Βρετανός ηθοποιός και πρώην ποδοσφαιριστής σκότωσε 100 αλεπούδες

Shares 1K

Αλεπούδες αλεπού Αλεπούδες αλεπού

Getty

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Βίνι Τζόουνς, προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter, με 100 αλεπούδες που είχε σκοτώσει ο ίδιος.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Δυο καπνισμένες Κάννες», δημοσίευσε τη φωτογραφία για να καυχηθεί για τις ικανότητές του στο κυνήγι.

Ο Τζόουνς, που είναι φανατικός κυνηγός, κατέβασε τη φωτογραφία μετά τις αντιδράσεις.

Αλεπούδες αλεπού

@VinnieJones65 / Twitter

Η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Μια πραγματικά τέλεια νύχτα #αλεπούδες. Ποιος μπορεί να το ξεπεράσει;»

Ο Τζόουνς, ο οποίος ζει στο Λος Άντζελες αλλά έχει ένα εξοχικό στο Σάσεξ, έχει μοιραστεί και στο παρελθόν φωτογραφίες από τα κυνήγια του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ισχυρίζεται ότι κυνηγάει από μικρό παιδί και ότι το πρώτο του θήραμα ήταν ένα περιστέρι, σε ηλικία 5 ετών.

Αλεπούδες αλεπού

@VinnieJones65 / Twitter

Σε συνέντευξή του στο Shooting UKείχε δηλώσει:

«Μου αρέσει πάρα πολύ να κυνηγάω περιστέρια. To κυνήγι με λαμπτήρες είναι το αγαπημένο μου. Έχω κάνει πολλές μετατροπές στο αυτοκίνητό μου για αυτόν το λόγο. Αν ένας αγρότης έχει πρόβλημα με τις αλεπούδες, μου αρέσει να πηγαίνω και να αντιμετωπίζω εγώ το πρόβλημα για λογαριασμό του. Η αγαπημένη μέρα μου, θα ήταν να πυροβολώ περιστέρια όλη μέρα και το βράδυ να πηγαίνω για κυνήγι αλεπούδων.»

Αλεπούδες αλεπού

Twitter

Παρόλο που οι φωτογραφίες του Βίνι έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, νομικά δεν παραβαίνει κανέναν κανόνα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχον νομικοί περιορισμοί για το κυνήγι με λαμπτήρες, εφόσον το όπλο είναι καταχωρημένο.

[shootinguk]

Πηγή

Πηγή: fanpage.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close