Μενού

Δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρει κανείς αν το μελλοντικό του ταίρι έχει σκύλο!

Shares 388

Σκύλος Βρήκατε κάποιον που πιθανότατα είναι το ιδανικό σας ταίρι και έχει σκύλο; Υπάρχουν 10 σημαντικοί λόγοι που τον κάνουν ιδανικό σύντροφο!
1. Αγαπά την δέσμευση:
Κάποιος που αποφάσισε να αγαπά και να φροντίζει ένα ζώο για τουλάχιστον 10 με 15 χρόνια σίγουρα βρίσκεται πολλά επίπεδα μπροστά όσο αναφορά το θέμα της δέσμευσης.

2. Ξέρει ότι τα πράγματα δεν μπορούν να είναι πάντα τέλεια:
Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων, άλλος λίγο άλλος πολύ, έχουν έρθει αντιμέτωποι με καταστάσεις που απαιτούν υπομονή και ψυχραιμία και έχουν «εκπαιδευτεί» πολύ καλά στο να τις χειρίζονται με επιτυχία και ηρεμία.
3. Περιμένει να αγαπήσετε τον σκύλο του όσο και εκείνος:
Θα πρέπει να είστε έτοιμος, αν η σχέση γίνει πραγματικά σοβαρή, να αποτελέσετε μέλος της μικρής «αγέλης» τους, να είστε μέρος του λεγόμενου «pack». Αυτό πραγματικά και αν είναι δέσμευση.
4. Αποτελεί μαέστρο στις τρυφερότητες και τα χάδια:
Πριν από εσάς ο σκύλος του απολάμβανε χάδια, αγκαλιές και στιγμές γλυκιάς χαλάρωσης. Τώρα θα μπορείτε και εσείς να μοιραστείτε όλα αυτά μαζί τους.
5. Είναι περιπετειώδης:
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων λατρεύουν τις βόλτες, τις μικρές ή μεγάλες εκδρομές όπου εξερευνούν, παίζουν και διασκεδάζουν στη φύση.
6. Διαβάζει τέλεια την γλώσσα του σώματος:
Καταφέρνει να επικοινωνήσει με κάποιον που δεν μιλάει. Ο σκύλος του έμαθε να καταλαβαίνει ενστικτωδώς πότε κάποιος είναι αναστατωμένος, απογοητευμένος ή θλιμένος.
7. Θα υπάρξουν στιγμές που ο σκύλος του θα έχει την πρώτη θέση:
Θα είναι ίσως οι περισσότερες στιγμές αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως αρνητικό. Μπορεί να ζητήσει να μην συναντηθείτε γιατί ο σκύλος δεν αισθάνεται καλά ή να συναντηθείτε σπίτι του και να είστε πιο άνετα μαζί. Ίσως νοιώσετε μια μικρή ζήλια αλλά αυτό μόνο στην αρχή.
8. Είναι οργανωτικός:
Ένας ιδιοκτήτης σκύλου έχει μάθει ότι είναι σημαντικό να προγραμματίζει τα πάντα και να είναι υπεύθυνος.
9. Ξέρει περισσότερο από κάθε άλλον να διασκεδάζει:
Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι πιο κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ευχάριστοι τύποι.
10. Αγαπά χωρίς «δεύτερες» σκέψεις και όρια :
Ό,τι και να κάνει ο σκύλος, από την πιο μικρή αταξία μέχρι την πιο μεγάλη ζημιά, ο ιδιοκτήτης του τον αγαπά άνευ όρων και με όλη τη δύναμη της καρδιάς του. Αν είστε το ταίρι του το ίδιο θα κάνει και με εσάς!
dogtime.com
Shares 388

Σχόλια


Read more:
Close