Μενού

Βρήκε μια παρατημένη βαλίτσα στην άκρη του δρόμου. Μόλις την άνοιξε και είδε τι είχε μέσα, έμεινε αποσβολωμένος…!

Shares 33

γατάκια αδέσποτα γατάκια Αδέσποτα Καθώς πήγαινε στην δουλειά μια νοσοκόμα από το Essex της Αγγλίας, παρατήρησε μια βαλίτσα στον δρόμο. Το ένστικτό της της είπε να την ανοίξει. Όταν την άνοιξε, την περίμενε μια τεράστια, αλλά συγκινητική έκπληξη.

γατάκια αδέσποτα γατάκια Αδέσποτα

Στην βαλίτσα υπήρχαν 15 γατάκια, όλα περίπου 3-5 εβδομάδων.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Αυτός που άφησε την βαλίτσα μάλλον ήθελε να επιβιώσουν τα γατάκια, αν ήταν δυνατόν, γιατί είχε ανοίξει τρύπες ώστε να μπορούν να πάρουν ανάσα. Η βαλίτσα βρέθηκε κοντά σε ένα καταφύγιο ζώων, το Cats Protection, Hornchurch & District.
Εκεί ακριβώς τα μετέφερε αμέσως μόλις τα ανακάλυψε.

γατάκια αδέσποτα γατάκια Αδέσποτα

Η Alison Gamble, υπάλληλος στο καταφύγιο, πήρε τα γατάκια: «Παρ’όλο που ήταν όλα ζωντανά και σε σχετικά καλή κατάσταση, ήταν πολύ νεαρά για να βρίσκονται μακριά από τις μαμάδες τους». Πιστεύει ότι η βαλίτσα είχε γατάκια από τρεις διαφορετικές γάτες.

Τα γατάκια δεν είχαν απογαλακτιστεί ακόμα κι έτσι έπρεπε να τα ταΐσουν ξεχωριστά, ώστε να μην έχουν διατροφικές ελλείψεις ή αναπτύξουν προβλήματα προσκόλλησης.

γατάκια αδέσποτα γατάκια Αδέσποτα

«Είτε οι γάτες κάποιου γεννούσαν ανεξέλεγκτα, είτε κάποιος προσπαθούσε να τις εκθρέψει με σκοπό το κέρδος – δεν γνωρίζουμε όλη την ιστορία», είπε η Alison Gambles.

γατάκια αδέσποτα γατάκια Αδέσποτα

Ευτυχώς, το κέντρο κατάφερε να τις περιποιηθεί τόσο καλά που σίγουρα θα δοθούν όλες για υιοθεσία. Προς το παρόν είναι πολύ μικρές και εύθραυστες για να φύγουν χωρίς την απαραίτητη φροντίδα.

γατάκια αδέσποτα γατάκια Αδέσποτα

«Οι έξι από αυτές είχαν μόλυνση στα μάτια και παρ’όλο που οι άλλες φαίνονται εντάξει προς το παρόν, θα τις παρακολουθούμε στενά.»

Η Alison έκλεισε με τα εξής απλά λόγια: «Οι ανησυχίες μας πλέον είναι για τις μητέρες τους, οι οποίες πιθανόν να έχουν μείνει έγκυες ξανά. Παρακαλούμε όλους τους ιδιοκτήτες γατών με αρσενικές ή θηλυκές γάτες και γατάκια να τους κάνουν στείρωση.»

Δείτε την ιστορία στο βίντεο:

Οι γάτες είναι πολύ γλυκά ζώα, αλλά ο υπερπληθυσμός τους δεν κάνει καλό, γιατί τα καταφύγια γεμίζουν και δεν δίνονται όλες οι γάτες για υιοθεσία. Αν έχετε κι εσείς κατοικίδια που ζουν έξω από το σπίτι, φροντίστε να τα στειρώσετε.

Credit: hefty.co

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 33

Σχόλια


Read more:
Close