Μενού

Βρήκαν αυτόν τον Σκύλο Κλειδωμένο και Κακοποιημένο. Προσέξτε τώρα ΠΩΣ θα αντιδράσει μόλις τον Αγκαλιάζουν για Πρώτη Φορά!

Shares 344

Σκύλος κακοποίηση σκύλων Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο: αυτοί που κλειδώνουν τους σκύλους μέσα και αυτοί που τους ελευθερώνουν. Δυστυχώς, πολλές ιστορίες σκύλων περιστρέφονται γύρω από το πρώτο είδος. Δεν μαθαίνουν ποτέ πώς είναι το άλλο είδος ανθρώπων. Αυτοί που νοιάζονται. Αυτοί που προσπαθούν. Αυτοί που δεν θέλουν τίποτα άλλο παρά να σώσουν τα σκυλάκια από το κακό.

Ευτυχώς γι’αυτή την γλυκιά σκυλίτσα, την Sarah, η ιστορία της περιλαμβάνει και τα δύο είδη ανθρώπων. Η Sarah ήταν κλεισμένη μέσα όλη της την ζωή. Δεν είχε επαφές με τρυφερούς ή ευγενικούς ανθρώπους.

Σκύλος κακοποίηση σκύλων

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Ο τότε ιδιοκτήτης της γνώριζε ότι η σκυλίτσα είχε ανάγκη την επαφή με ανθρώπους, αλλά αρνούνταν, γιατί είχε γίνει “αηδιαστική” από όλη την εγκατάλειψη. Τότε αυτή η οικογένεια άλλαξε τα πάντα.

Σκύλος κακοποίηση σκύλων

Αυτή η ευτυχισμένη σκυλίτσα στο νέο της σπιτικό είναι ένα από τα πιο γλυκά πράγματα που έχουμε δει τελευταία. Δείτε το βλέμμα στα μάτια της όταν η νέα της μαμά την κρατάει και την αγκαλιάζει…

Σκύλος κακοποίηση σκύλων

Σίγουρα θα σας κάνει να δακρύσετε. Η ιστορία αυτή μας υπενθυμίζει ότι ποτέ δεν είναι αργά να δώσουμε μια ευκαιρία σε έναν σκύλο και να υπερασπιστούμε το δίκαιο.

Σκύλος κακοποίηση σκύλων

Δείτε την ιστορία της διάσωσης της Sarah.

Οι σκέψεις σας;

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 344

Σχόλια


Read more:
Close