Μενού

Αξίζει να το δείτε: Η πιο ευφάνταστη καμπάνια υιοθεσίας αδέσποτων σκυλιών! (εικόνες)

Shares 2K

καμπάνια Εικόνες αδέσποτα σκυλιά Η οργάνωση Humane Society of Utah, ένα καταφύγιο για ζώα που προωθεί τις υιοθεσίες αδέσποτων στην Αμερική, φημίζεται για τη δράση της.

Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασε τον εαυτό της και μετά από αρκετό καιρό απουσίας μίας καμπάνιας επέστρεψε με μία εξαιρετική καμπάνια.

Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας είναι η φωτογράφηση του ζώου προς υιοθεσία με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει κάστινγκ με διάφορες εικόνες που να φτιάχνουν ένα λεύκωμα που τα δείχνει σαν να έχουν μπει σε φωτογραφικό θάλαμο.

Με σωστό φωτισμό και λήψεις που αναδεικνύουν τις μουρίτσες των αδέσποτων σκυλιών, η φωτογράφος ζώων Guinnevere Shuster (η οποία από μόνη της έχει δημιουργήσει καμπάνια για υιοθεσία μαύρων σκυλιών) μαζί με τον οργανισμό στοχεύουν να δείξουν σε όλους πώς θα μοιάζουν αυτά τα σκυλιά αν έχουν οικογένεια, είναι φροντισμένα και οι άνθρωποι τους επιτρέψουν να μπουν στο σπίτι και στη ζωή τους.

καμπάνια Εικόνες αδέσποτα σκυλιά
καμπάνια Εικόνες αδέσποτα σκυλιά
καμπάνια Εικόνες αδέσποτα σκυλιά

Η εικόνα αυτών των υπέροχων πλασμάτων είναι τελείως διαφορετική από όταν βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα των κλουβιών στα καταλύματα. Οι φωτογραφίες, που συνοδεύονται από έξυπνα σχόλια εμφανίζουν το πόσο διαφορετικές προσωπικότητες είναι το καθένα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η οργάνωση, η συγκεκριμένη φωτογράφηση έχει βοηθήσει πολύ στην αύξηση των υιοθεσιών. Δείτε τα σκυλιά που ψάχνουν σπίτι, διαβάστε την περιγραφή τους και απαντήστε ειλικρινά: «Μπορείτε να τους αντισταθείτε;».

καμπάνια Εικόνες αδέσποτα σκυλιά

«Είμαστε σίγουροι ότι αν γνώριζαν τη LADY καρτουνίστες θα την έκαναν μούσα τους. Λατρεύει να τη λατρεύουν και να την κάνουν κέντρο προσοχής. Είναι 4 χρόνων, Doberman Pincher. Εξαιρετικά πιστή, καλόκαρδη, ευφυής και εύκολη να εκπαιδευτεί».

καμπάνια Εικόνες αδέσποτα σκυλιά

«Ψάχνετε κάποιον που θα προχωράει μαζί σας όπου κι αν αποφασίσετε να πάτε και ό,τι κι αν κάνετε; Κάποιον που μπορεί να σας κάνει να χαμογελάτε μόλις ξυπνάτε το πρωί; Τότε πρέπει να συναντήσετε την Andie, το τριών χρόνων boxer, που είναι κελεπούρι! Αθλητική, έξυπνη, μπορεί να σας συνοδεύσει σε όλα τα παιχνίδια και λατρεύει τα παιδιά. Ανταποκρίνεται σε όλες τις βασικές εντολές: κάτσε, σήκω,μείνε, κάτσε κάτω και φύγε».

καμπάνια Εικόνες αδέσποτα σκυλιά

«Αν ψάχνετε για ένα κουτάβι που μπορεί να κάνει τα πάντα και η συμπεριφορά του είναι απόλυτα κοινωνική, έτοιμο για περιπέτεια και δράση τότε ο CHARLIE είναι για εσάς. Ο CHARLIE είναι τρίποδος, αφού το λείπει το ένα από τα πίσω πόδια, αλλά είναι γρήγορος και έτοιμος να σας προστατεύσει από τα πάντα».

καμπάνια Εικόνες αδέσποτα σκυλιά

«Σας αρέσει να κουτσομπολεύετε; Αυτό κάνει ο CHIEF, το 6 μηνών κυνηγόσκυλο. Λατρεύει να λέει τα πάντα στους πάντες. Μην αγχώνεστε για τα μυστικά σας, εκτός κι αν τα σκυλιά αρχίσουν να μιλάνε! Αυτός ο γλυκός και φιλικός τυπάκος θα αγαπήσει υπερβολικά μία οικογένεια γεμάτη ενέργεια που θα του διδάξει τις καθημερινές συνήθειες που πρέπει να έχει και πως θα γίνει το καλύτερο σκυλί του κόσμου».

Πηγή

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close