Μενού

Αυτό που έκρυβαν οι 2 εγκληματίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς…

Shares 31

Αυτό που έκρυβαν οι 2 εγκληματίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς…σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς... Αυτό που έκρυβαν οι 2 εγκληματίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους

Η αστυνομία του Βιετνάμ σε έλεγχο ρουτίνας οχημάτων, έδωσε εντολή σε έναν οδηγό να σταματήσει, αλλά ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί.

Οι αστυνομικοί κυνήγησαν το όχημα για αρκετά μίλια, όταν τελικά η αστυνομία πυροβόλησε τα λάστιχα και το όχημα τράκαρε σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Οι δύο επιβάτες του οχήματος προσπάθησαν να αποδράσουν, αλλά η αστυνομία πρόλαβε να συλλάβει μόνο τον οδηγό.

Γιατί λοιπόν ο οδηγός δεν σταμάτησε στον καθιερωμένο έλεγχο; Τι μπορεί να έκρυβαν; Η αστυνομία άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και σοκαρίστηκε στη θέα του περιεχομένου.

σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς... Αυτό που έκρυβαν οι 2 εγκληματίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους Μέσα βρέθηκαν 118 μανίδες, που είναι είδος προς εξαφάνιση, σφιχτά μέσα σε δίχτυα και στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. 113 από αυτά ήταν ακόμα ζωντανά.

«5 μανίδες δεν τα κατάφεραν,» δήλωσε ο Phap Nguyen Cong, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της οργάνωσης Σώστε την Άγρια Ζωή του Βιετνάμ, ο οργανισμός που κλήθηκε να βοηθήσει με τα άγρια ζώα. «Τα 113 που έμειναν είναι υπό την φροντίδα του προσωπικού μας.»

Οι μανίδες είναι από τα άγρια ζώα που έχουν τη περισσότερη ζήτηση παράνομου εμπορίου ζώων, καθώς το κρέας και τα φολιδωτά τους λέπια πιστεύεται ότι έχουν ιατρικές ιδιότητες.

σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς... Αυτό που έκρυβαν οι 2 εγκληματίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους Χρειάστηκαν ώρες για να διασωθούν και να εξεταστούν όλα τα ζώα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, πριν μεταφερθούν στο καταφύγιο της οργάνωσης.

Τους δόθηκε άμεσα τροφή και νερό, κάτι που είχαν στερηθεί για πολλές μέρες.

σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς... Αυτό που έκρυβαν οι 2 εγκληματίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους Οι μανίδες προς το παρόν βρίσκονται στο καταφύγιο της οργάνωσης, που ζητάει δωρεές για να τραφούν τα διασωθέντα ζώα.

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 31

Σχόλια


Read more:
Close