Μενού

Αυτή η Μικρή Γατούλα που έχει για Καλύτερή της Φίλη μία Κουκουβάγια είναι ότι πιο όμορφο είδαμε σήμερα!

Shares 129

κουκουβάγια Γάτα Σε όλο τον κόσμο έχουν ανοίξει καφετέριες όπου μπορείτε να πίνετε τον καφέ σας και παράλληλα να παίζετε, να χαϊδεύετε και να παίρνετε αγκαλιά γατάκια, όπου ζουν μόνιμα εκεί. Ένα όμως τέτοιο συγκεκριμένο café με ζώα φαίνεται ότι κλέβει την παράσταση…

κουκουβάγια Γάτα

Καλώς ορίσατε στο Hukulou Café — μία δημοφιλής καφετέρια στην Οσάκα της Ιαπωνίας.  Σε αυτή τη καφετέρια, εκτός από αξιαγάπητες γατούλες, υπάρχουν και κουκουβάγιες! Δύο όμως συγκεκριμένα τέτοια ζωάκια, φαίνεται να ξεχωρίζουν και να κλέβουν όλη την παράσταση…

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

κουκουβάγια Γάτα

Αυτή είναι η Fuku η κουκουβάγια και η Marimo το γατάκι. Πιστέψτε το ή όχι, αυτά τα αξιαγάπητα πλάσματα είναι οι καλύτεροι φίλοι. Γνωρίστηκαν πριν από 7 μήνες όταν πρωτοήρθαν στη καφετέρια και δέθηκαν αμέσως. Είναι αχώριστες μεταξύ τους και είναι τα πιο δημοφιλή ζώα στη καφετέρια Hukulou.

κουκουβάγια Γάτα

Τους επόμενους μήνες, η Marimo και η Fuku συνέχισαν να μεγαλώνουν μαζί και δέθηκαν ακόμα περισσότερο. Οι τακτικοί πελάτες της καφετέριας έχουν ερωτευτεί το αξιαγάπητο δίδυμο και το προσωπικό της καφετέριας ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες τους στη σελίδα τους στο Facebook, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη!

Η Fuku και η Marimo μπορεί να μεγαλώνουν, αλλά παραμένουν η μία στο πλευρό της άλλης.

κουκουβάγια Γάτα

Κάνουν τα πάντα μαζί: τρώνε μαζί, παίζουν μαζί και ταξιδεύουν μαζί! Και φυσικά τους αρέσει να κοιμούνται μαζί δίπλα δίπλα!

κουκουβάγια Γάτα

Η Marimo και η Fuku μας διδάσκουν ένα πραγματικά πολύτιμο μάθημα. Η φιλία δεν γνωρίζει όρια. Είναι υπέροχες και οι δύο

κουκουβάγια Γάτα

Credit: Diply

Πηγή: fanpage.gr

Shares 129

Σχόλια


Read more:
Close