Μενού

Άντρας φτιάχνει καπέλα σε βάτραχο που τον επισκέπτεται καθημερινά στο παράθυρό του

Shares 23

Βάτραχος

Όταν ένα μικρό αγόρι έχασε τον βάτραχό του, ένας φίλος του πατέρα του αποφάσισε να κάνει κάτι ιδιόμορφο και απρόσμενο για να τον χαροποιήσει. Ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες έναν βάτραχο με καπέλο για να του δώσει χαρά. Αυτό που ξεκίνησε ως πράξη καλοσύνης, μετατράπηκε σε μόδα, κάνοντας τον βάτραχο ένα μοντέλο υψηλής ραπτικής.

Ο άνδρας, χρησιμοποίησε λίγο αφρολέξ και δημιούργησε με τις χειροτεχνίες και τις δεξιότητές του. Πήγε τα καπέλα για βάτραχο, σε άλλο επίπεδο. Αρχικά, ορισμένοι άνθρωποι σχολίαζαν αρνητικά λέγοντας πως ο άνδρας έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του και τον σπαταλούσε. Ο ίδιος όμως απάντησε: «Ο περισσότερος χρόνος που ξόδεψα για να φτιάξω ένα καπέλο, ήταν 10 λεπτά!»

Το μοντέλο, είναι ένας βάτραχος της Αλαμπάμα και μοιάζει ευτυχής όταν δοκιμάζει διάφορα καπέλα. Μεταμορφώνεται σε κομψό, απλό ή Τεξανό βάτραχο. Μετά τη μικρή αυτοσχέδια επίδειξη μόδας και μία φωτογράφηση, ο άνθρωπος έστειλε τα καπέλα στον γιο του φίλου του. Παρόλο που αυτό δεν έφερε τον χαμένο βάτραχο πίσω, έκανε το αγόρι να νιώσει καλύτερα.

Όταν ένα μικρό αγόρι έχασε τον βάτραχό του, ένας φίλος του πατέρα του αποφάσισε να κάνει κάτι ιδιόμορφο και απρόσμενο.Βάτραχος

Imgur

Ξεκίνησε να φωτογραφίζει έναν βάτραχο με διάφορα καπέλα, για να τον χαροποιήσει.Βάτραχος

Imgur

Αυτό που ξεκίνησε ως πράξη καλοσύνης, μετατράπηκε σε μόδα, κάνοντας τον βάτραχο ένα μοντέλο υψηλής ραπτικής.Βάτραχος

Imgur

Το μοντέλο, είναι ένας βάτραχος της Αλαμπάμα και μοιάζει ευτυχής όταν δοκιμάζει διάφορα καπέλα.Βάτραχος

Imgur

Μεταμορφώνεται σε κομψό, απλό, ή Τεξανό βάτραχο.Βάτραχος

Imgur

Μετά τη μικρή αυτοσχέδια επίδειξη μόδας και μία φωτογράφηση, ο άνθρωπος έστειλε τα καπέλα στον γιο του φίλου του.Βάτραχος

Imgur

Παρόλο που αυτό δεν έφερε τον χαμένο βάτραχο πίσω, έκανε το αγόρι να νιώσει καλύτερα.Βάτραχος

]

Πηγή: tilestwra.com

Shares 23

Σχόλια


Read more:
Close