animalplanet.gr | Κατοικίδια & Ζώα

Άλογο μινιατούρα φέρνει στον κόσμο το ομορφότερο πόνι που έχετε δει ποτέ! (Βίντεο)

Άλογο μινιατούρα φέρνει στον κόσμο το ομορφότερο πόνι που έχετε δει ποτέ!

Είμαστε σίγουροι πως δεν έχετε δει τίποτε πιο χαριτωμένο από αυτό που θα σας παρουσιάσουμε!

Εδώ στο Τι λες τώρα, έχουμε κάνει πολλά άρθρα για τα άλογα μινιατούρες και την απαράμιλλη ομορφιά τους, αυτό εδώ όμως είναι λίγο διαφορετικό. Στο άρθρο αυτό θα δούμε τι συμβαίνει όταν δυο άλογα μινιατούρες γίνονται γονείς! Και όπως είναι λογικό, όταν οι γονείς ανήκουν στα πιο όμορφα πλάσματα του ζωικού βασιλείου, το μωρό τους δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από πανέμορφο!

Εκτός από όμορφο, αυτό το πόνι είναι και πάρα πολύ μικρό. Οι ιδιοκτήτες του είχαν μια υποψία πως θα ήταν μικρό, καθώς η εγκυμοσύνη της μητέρας του, Jazz, δεν ήταν αρκετά εμφανής μέχρι το τέλος. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα έβλεπε…

Είσαστε έτοιμοι να γνωρίσετε το πόνι που κατέχει το ρεκόρ του πιο μικρού πόνι στον κόσμο; Το όνομά της είναι ‘Itty Bitty Hope’ και όταν γεννήθηκε ήταν μόλις 35 εκατοστά ψηλή και ζύγιζε μόνο 6 κιλά.

Μόλις είναι έτοιμη, η Hope πρόκειται να ενταχθεί στα “Mini Hooves Of Love”, μια φιλανθρωπική οργάνωση αφιερωμένη στα θεραπευτικά άλογα τα οποία επισκέπτονται παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθός της, είναι η ιδανική για αυτό το ρόλο. Απολαύστε την χαριτωμένη Hope στο παρακάτω βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε την αν έκλεψε και τη δική σας καρδιά!

diaforetiko.gr