Μενού

Άκουσε ουρλιαχτά και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε είδε ένα αγριεμένο πιτ μπουλ, ένα δηλητηριώδες φίδι και ένα τρομαγμένο παιδί

Shares 82

φίδι Σκύλος σκύλοι Pitbull Λένε ότι τα pit bull είναι από τις φυλές που προστατεύουν περισσότερο τον άνθρωπο και η ιστορία της Stacie Rae το αποδεικνύει. Ανάρτησε την ιστορία μιας εντυπωσιακής διάσωσης από τον σκύλο του αδελφού της στο Facebook, όπου συγκέντρωσε γρήγορα πάνω από 53.000 μου αρέσει και 13.000 κοινοποιήσεις.

φίδι Σκύλος σκύλοι Pitbull Ο αδελφός της Stacie περπατούσε τριγύρω στη γειτονιά με τον αξιολάτρευτο σκύλο του Hurley, το βράδυ.

Ξαφνικά, ο άντρας άκουσε δυνατά μια κραυγή από ένα παιδί. Πριν ο αδελφός της Stacie μπορέσει να αντιδράσει στην κατάσταση, ο Hurley είχε ήδη πάει κοντά στο μωρό που φώναξε.

φίδι Σκύλος σκύλοι Pitbull Όταν ο άνθρωπος έφτασε τελικά στο παιδί, είδε ένα επικίνδυνο χάλκινο φίδι κοντά στο παιδί, το οποίο είχε δεχτεί επίθεση από τον Hurley. Ο σκύλος σκότωσε το επικίνδυνο και δηλητηριώδες φίδι, σώζοντας ενδεχομένως το μικρό παιδί από περαιτέρω τραυματισμούς.

Δεν είναι σαφές εάν το παιδί τσιμπήθηκε ή όχι, καθώς το μικρό παιδί έτρεξε στη μητέρα του και πιθανότατα πήγε στο νοσοκομείο για να το ελέγξουν. Ο αδελφός της Stacie ελπίζει να μπορέσει να επικοινωνήσει με το παιδί και την οικογένειά του.

Ο Hurley είχε βρει μια ολόκληρη φωλιά από δηλητηριώδη ζώα. Αφού υπερασπίστηκε το παιδί, ο Hurley χτυπήθηκε από τα δηλητηριώδη δόντια του φιδιού.

φίδι Σκύλος σκύλοι Pitbull Ευτυχώς, χάρη στη γρήγορη βοήθεια από το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης ζώων Denton, ο θρόμβος αίματος του Hurley παρακολουθήθηκε και ο σκύλος μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του την επόμενη μέρα.

φίδι Σκύλος σκύλοι Pitbull Credit: Shareably

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 82

Σχόλια


Read more:
Close