Μενού

Αυτός ο μόλις 1 εβδομάδας ελέφαντας δεν μπορεί να κάνει μπάνιο με τίποτα! Το αποτέλεσμα; Ανεκτίμητο!

Shares 106

ελέφαντες ελέφαντας Στην Ασία οι ελέφαντες λατρεύονται και θεωρούνται ιεροί για αιώνες. Ο ασιατικός ελέφαντας είναι μικρότερος από το αφρικανικό ελέφαντα.

Τα αυτιά τους είναι επίσης πολύ μικρότερα από τον αφρικανικό ελέφαντα. Είναι εξαιρετικά έξυπνα και έχουν αυτεπίγνωση. Ανήκουν στα ευφυή ζώα όπως τα δελφίνια, οι πίθηκοι και οι άνθρωποι.

Παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία στις συμπεριφορές συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με θλίψη, τη μάθηση, μιμητισμός, το παιχνίδι, ο αλτρουισμός, η χρήση των εργαλείων, τη συμπόνια, τη συνεργασία, την αυτογνωσία, τη μνήμη και τη γλώσσα.

Ο ασιατικός ελέφαντας είναι στον κατάλογο των απειλούμενων με εξαφάνιση ζώων. Οι λαθροκυνηγοί τους κυνηγάνε για ελεφαντόδοντο εδώ και πολλά χρόνια και εξακολουθεί να είναι ευρέως ένα διαδεδομένο πρόβλημα.

Σε αυτό το βίντεο που θα δούμε, γνωρίστε τον Double Trouble το πιο αξιολάτρευτο μωρό ελέφαντας που απλά δεν φαίνεται να μπορεί να καταλάβει το μπάνιο!

Άτσαλα χτυπήματα, πέφτει, γυρίζει κοντά στο νερό, όπως ο ίδιος προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό το παράξενο που βρίσκεται μέσα.

Το βίντεο γυρίστηκε στο elephantstay.com, το οποίο είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την διάσωση του Ελέφαντα στο εκπαιδευτικό κέντρο στην Ταϊλάνδη.

Πηγή

 

Shares 106

Σχόλια


Read more:
Close