Μενού

Αυτό το ζευγάρι στη Ρωσία έχει ένα κατοικίδιο πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Shares 111

Ρωσία κατοικίδιο Της αρέσουν τα πικ-νικ, το ποδόσφαιρο και καταναλώνει 25 κιλά ψάρια, λαχανικά και αυγά σε καθημερινή βάση, ενώ λατρεύει το γάλα

Ένας λόγος που ορισμένα σύγχρονα ζευγάρια επιλέγουν να κατοικήσουν σε απομονωμένες περιοχές, μέσα στη φύση, είναι η αγάπη τους για τα ζώα. Ένα ζευγάρι, ωστόσο, στη Ρωσία το… τερμάτισε, καθώς στο σπίτι του στο δάσος έχει για κατοικίδιο… μία τεράστια αρκούδα!

Η Σβετλάνα και ο Γιούρι Παντελέενκο μοιράζονται το σπίτι τους με τη δύο μέτρων και 150 κιλών αρκούδα τους, με την οποία παίζουν, ανταλλάσσουν φιλιά και χαίρονται κάθε στιγμή τους. Η αρκούδα είναι 23 ετών και δείχνει πλήρως εξοικειωμένη με το ανθρώπινο περιβάλλον.

«Πραγματικά αγαπά τους ανθρώπους και είναι εξαιρετικά κοινωνική, αντίθετα με όσα νομίζει ο πολύς κόσμος. Δεν είναι καθόλου επιθετική. Δεν έχουμε τραυματιστεί ποτέ από τον Στεπάν», δήλωσε η Σβετλάνα, προσθέτοντας πως «έχει πάρα πολλά ταλέντα και της αρέσουν τα πικ-νικ».

Το ζεύγος Παντελέενκο υιοθέτησαν την αρκούδα όταν ήταν μόλις τριών μηνών και από τότε ζουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Είχε χάσει τους γονείς της από κυνηγούς και βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο Στεπάν καταναλώνει 25 κιλά σε ψάρια, λαχανικά και αυγά κάθε μέρα, αλλά το αγαπημένο της γεύμα είναι μία… κούπα γάλα! Εκτός των άλλων, στον Στεφάν αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, οπότε καταναλώνει αρκετές θερμίδες κάθε μέρα.

protothema.gr

loading...
Shares 111

Σχόλια


Read more:
Close