Μενού

Αυτό το νεογέννητο κουτάβι ήταν έτοιμο να πεθαίνει. Δείτε τότε, τι έκανε αυτή η γάτα.

Shares 203

κουτάβι Το καημένο ζωάκι είχε μάλλον εγκαταλειφθεί αφού η μητέρα του δεν ήταν εκεί. Γνωρίζοντας ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, πήγε γρήγορα το κουταβάκι σε ένα κοντινό καταφύγιο ζώωο, το Cleveland Animal Protective League. Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές έφτιαξαν αμέσως μια ομάδα φροντίδας και καθάρισαν το κουταβάκι, πριν του δώσουν το όνομα Noland.
Για να επιβιώσει, ο Noland χρειαζόταν συνεχή φροντίδα και η αγάπη και η προσοχή μιας μητέρας θα ήταν το καλύτερο για εκείνον. Γι’ αυτό, η ομάδα του καταφύγιου αποφάσισε να προσπαθήσει κάτι διαφορετικό και τον έβαλε μια νεαρή γάτα που είχε μόλις γεννήσει. Ήταν ρίσκο και είτε θα έπιανε είτε όχι. Η γάτα, Lurlene, είχε πάει στο άσυλο όταν ήταν έγκυος και παρατημένη και γέννησε 4 γατάκια μόλις 2 μέρες πριν βρεθεί ο Noland.

Όταν έβαλαν τον Noland με την Lurlene και τα γατάκια της, η μαμά γάτα αμέσως καλωσόρισε το νέο χνουδωτό μωρό στην οικογένεια σαν δικό της. Τον έγλειψε και τον καθάρισε, και ούτε για μια στιγμή δεν τον απέρριψε ούτε τον έδιωξε. Και τα 4 μωρά δέχτηκαν τον Noland και κούρνιασαν δίπλα του σαν να ήταν γατάκι κι αυτός. Τον τάιζαν παραπάνω αφού οι ανάγκες του ήταν διαφορετικές από τις γάτες, και στο τέλος έζησε και αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της Lurlene και των εθελοντών.
Τελικά, και η μητέρα του Noland είχε εντοπιστεί. Η φιλάνθρωπος υπάλληλος πήγε πίσω αργότερα την ίδια μέρα αναζητώντας τη μητέρα, και τη βρήκε δεμένη πίσω από το σπίτι. Το όνομα της ήταν Molly και ο ιδιοκτήτης της την είχε κακοποιήσει σε σημείο που ήταν υπερβολικά αδύνατη και φοβόταν να φροντίσει το κουταβάκι της. Έτσι ο Noland έμεινε με την Lurlene μέχρι να μεγαλώσει αρκετά για να δοθεί για υιοθεσία, αλλά τελικά επανασυνδέθηκε με τη μητέρα του για λίγες στιγμές παιχνιδιού στο καταφύγιο. Ο ιδιοκτήτης της Molly καταδικάστηκε για εγκατάλειψη ζώου και δεν του επιστράφηκαν τα δύο ζώα.
Η ιστορία έχει χαρούμενο τέλος. Η Molly, ο Noland, η Lurlene και όλα τα γατάκια υιοθετήθηκαν από σωστούς και ενημερωμένους ιδιοκτήτες και δόθηκαν από το καταφύγιο στα νέα τους σπίτια.

toocute.gr

Shares 203

Σχόλια


Read more:
Close