Μενού

Αυτή η αγελάδα δάκρυσε από το φόβο της, μέχρι που συνειδητοποίησε που την πηγαίνουν! (Βίντεο)

Shares 3K

αγελάδα Ιδωθείτε με την Έμμα. Η Έμμα είναι μια αγελάδα γαλακτομείου. Μία μέρα φορτώθηκε σε ένα φορτηγάκι και οδηγήθηκε στη νέα της κατοικία. Το γαλακτομείο στο οποίο έζησε ένα μέρος της ζωής της έκλεισε και μετατράπηκε σε σφαγείο. Αυτό μέχρι να παρέμβουν οι σωτήρες της. Η Έμμα ήταν προφανώς τρομοκρατημένη στην ιδέα του θανάτου και αυτό μπορούσε να το διαπιστώσει όποιος πρόσεχε τα δάκρυα λύπης και δυστυχίας στο πρόσωπό της. Αυτό ήταν αρκετό για να συγκινηθώ. Αν και το βίντεο ξεκινάει με μια σπαρακτική κραυγή, μία ηλιαχτίδα αρχίζει να διαφαίνεται από τη στιγμή που την ελευθερώσαμε, αντί να οδηγηθεί στη σφαγή της, εγκαταστάθηκε σε κάτι πολύ πιο ευχάριστο: ένα ιερό.

Μετά την άφιξη του στο ιερό, αφέθηκε ελεύθερη έξω από το περίεργο φορτηγό και μπόρεσε να τρέξει σε πράσινα λιβάδια, λόφους, και να κάνει φιλίες με άλλες αγελάδες. Την πλησιάζουν ήσυχα και προσεκτικά, αλλά μετά από λίγο την μυρίζουν και χαρακτηριστικά την υποδέχονται και προσπαθούν να την κάνουν να νιώσει σπίτι της. Στο τέλος του βίντεο, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η Έμμα περνάει τέλεια στο νέο της σπίτι και αυτό φαίνεται από τη γλώσσα του σώματος, καθώς τρέχει από εδώ και από εκεί στα πράσινα λιβάδια.

Οι αγελάδες αποτελούν μια επιχείρηση. Δίνουν κρέας στους ανθρώπους να τρώνε, καθώς και γάλα ή γαλακτοκομικά προϊόντα για κατανάλωση. Για να συνεχιστεί αυτή η συνδρομή από τη φύση, πρέπει να μείνουν έγκυες και να γεννήσουν μοσχαράκια. Ωστόσο, οι αγελάδες χωρίζονται από τα παιδιά τους προκειμένου το γάλα να καταναλωθεί από τους ανθρώπους. Μου αρέσει στο βίντεο που η Έμμα φυγαδεύεται για να ζήσει με ασφάλεια μία διαφορετική ζωή, γεμάτη φροντίδα και λιγότερο άγχος. Τι όμορφο τέλος, πανάξιο πάντως για όλα τα ζώα και την οικογένεια της Έμμα.

animalplanet.gr

Shares 3K

Σχόλια


Read more:
Close