Μενού

Άφησαν δεμένα τα σκυλιά τους να πεθάνουν στις πλημμύρες που προκάλεσε ο τυφώνας στις ΗΠΑ

Shares 370

Χιούστον τυφώνας Χάρβεϊ Το Χιούστον του Τέξας, αντιμετωπίζει σήμερα καταστροφικά επίπεδα πλημμύρας λόγω των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην περιοχή, από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ. Πέντε άνθρωποι έχουν αναφερθεί νεκροί μέχρι στιγμής, πολλοί περισσότεροι τραυματίες και χιλιάδες έχουν εκτοπιστεί. Αλλά καθώς οι άνθρωποι φεύγουν για να σωθούν, πολλοί ξεχνούν να πάρουν μαζί τους τα ζώα τους και όπως μπορείτε να δείτε σε αυτές τις εικόνες, τα σκυλιά παραμένουν πίσω παλεύοντας να σωθούν από την χειρότερη πλημμύρα στην ιστορία του Χιούστον.

Παρόλο που οι αξιωματούχοι του Τέξας προειδοποιούσαν επανειλημμένα τους ανθρώπους να μην εγκαταλείψουν τα κατοικίδια ζώα τους, ένας σκύλος βρέθηκε να κρατιέται σε ένα φράγμα του δρόμου, καθώς τα ορμητικά νερά της βροχής απειλούσαν να τον πάρουν μαζί του. Άλλοι βρέθηκαν δεμένοι σε δέντρα και τηλεφωνικούς πόλους, σε περιοχές που παρατηρήθηκε ότι το νερό έφτασε έως και τα 25 εκατοστά μέσα σε 24 ώρες λόγω της βροχόπτωσης.

«Σας υπόσχομαι ότι θα κριθεί υπεύθυνος οποιοσδήποτε περιορίζει παράνομα το σκυλί του σε ακραίες καιρικές συνθήκες», δήλωσε ο αρχηγός Στίβεν Καρλάιλ στο Ρόμαν Φόρεστ, περίπου 64 χλμ. βόρεια του Χιούστον. «Τα σκυλιά είναι και αυτά μέλη της οικογένειάς σας». Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Αυτό το κακόμοιρο σκυλί είχε μείνει αλυσοδεμένο στο Χιούστον του Τέξας, χωρίς καμία ελπίδα να ξεφύγει…

Χιούστον τυφώνας Χάρβεϊ

 

Imgur

Αυτό το λυπημένο κουτάβι έμεινε μόνο και αλυσοδεμένο σε ένα δέντρο έξω από ένα τροχόσπιτο της Βικτώριας

Χιούστον τυφώνας Χάρβεϊ

 

Ruaridh Connellan

Αυτός ο μικρός φίλος μας έμεινε επίσης μόνος του από τους ιδιοκτήτες του, αλλά ένας ευγενικός γείτονας αποφάσισε να τον σώσει

Χιούστον τυφώνας Χάρβεϊ

 

weiszass8
[dailymail]

Πηγή

Πηγή: fanpage.gr

Shares 370

Σχόλια


Read more:
Close