animalplanet.gr | Κατοικίδια & Ζώα

50 φορές που κατοικίδια κάνανε τα Χριστούγεννα καλύτερα για όλους μας (αλλά κάποιες στιγμές οι ιδιοκτήτες τους διαφωνούν)

Με τους τετράποδους φίλους μας να κάνουν σκανδαλιές στο σπίτι, αναρωτώμενοι πώς και το σπίτι έγινε τόσο χαρούμενο ξαφνικά και αυτά τα κεράσματα που βρίσκονται στο γεμάτο τραπέζι με φαγητά, μπορεί μόνο να κληθούν παράδεισος.

“Ο, ο καιρός εκεί έξω είναι τρομακτικός; Αλλά η φωτιά είναι τόσο υπέροχη,” καθώς ο Σινάτρα τραγουδάει από πίσω, σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην εκδήλωσή μας με τη λίστα των πιο αστεία αξιαγάπητων κατοικίδιων που τονίζουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

“Το να μοιράζεστε τη χαρά με τη γάτα σας είναι φοβερό, αλλά μη μοιράζεστε το φαγητό σας μαζί τους. Πολλά φαγητά είναι τοξικά για τις γάτες. Κρεμμύδια και πούδρες σκόρδου, εσαλότ, φρέσκο κρεμμύδι, ζαμπόν και άλλα χοιρινά προϊόντα μπορεί να είναι τοξικά για τη γάτα σας. Όλοι θέλουμε να διακοσμήσουμε εορταστικά τις μέρες των διακοπών, αλλά τα αλεξανδρινά, οι παπαρούνες, τα μούρα, τα γκυ και οι αμαρυλλίς είναι όλα τοξικά για τ γάτα σας και πρέπει να αποφεύγονται. Αντί αυτών, στολίστε με μεταξένιες εκδοχές αυτών των εορταστικών φυτών, ή σκεφτείτε έναν χριστουγενιάτικο κάκτο, που δεν είναι τοξικό για σκύλους και γάτες,” μας λέει η Μόλλυ Ντεβός, μία σύμβουλος εκπαίδευσης και συμπεριφοράς αιλουροειδών.