Μενού

5 πράγματα που κάνουν τα ζώα και αποδεικνύουν ότι σας αγαπούν πραγματικά (Εικόνες)

Shares 584

ζώα Όποιος έχει κατοικίδια σπίτι του, γνωρίζει ότι τον αγαπούν πολύ…Γιατί να μην το αγαπούσαν; Στο κάτω κάτω νοιαζόμαστε για αυτά, τους προσφέρουμε τροφή και είναι προφανές ότι και εμείς τα αγαπάμε. Τα σκυλιά συγκεκριμένα δείχνουν απερίγραπτη στοργή σε απλές καθημερινές στιγμές. Να 5 πράγματα που κάνουν οι σκύλοι ως απόδειξη της αγάπης τους.

1 Κουνάει τα φρύδια του προς εσένα. Μερικές φορές ίσως δεν προσέχουμε τις αλλαγές στο πρόσωπο του σκύλου μας, όταν μας βλέπει, αλλά στην πραγματικότητα αλλάζει έκφραση και το κάνει μόνο μπροστά στους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο. Ο σκύλος δεν το κάνει αυτό σε όλους τους ανθρώπους παρά σε όσους προαναφέραμε.

2 Του αρέσει να κοιμάται μαζί σου το βράδυ. Αν έχεις σκύλο γνωρίζεις πολύ καλά πώς είναι να νιώθεις μουδιασμένος το πρωί επειδή κοιμήθηκες στριμωγμένος σε μια γωνίτσα του κρεβατιού…λοιπόν το κουταβάκι σου χρειάστηκε περισσότερο χώρο.

ζώα

3 Σου φέρνει το αγαπημένο του παιχνίδι συνέχεια. Εσύ θες να μιλήσεις με ένα φίλο σου ή να κάτσεις στο fb…αλλά φυσικά δεν μπορείς γιατί ο σκύλος σου φέρνει το αγαπημένο του παιχνίδι σε σένα για να παίξετε..Λοιπόν αυτό το κάνει μόνο με την οικογένεια του.

ζώα

4 Στηρίζεται ακριβώς πάνω σε σένα. Αν ο σκύλος στηρίζεται πάνω σου σε εμπιστεύεται και νιώθει προστασία. Φυσικά αισθάνεται κατά αυτόν τον τρόπο και την αγάπη του για σένα.

ζώα

Σε γλείφει στο πρόσωπο. Το να σε γλείφει στο πρόσωπο είναι σαν να σε φιλάει και φυσικά αυτός είναι ο τρόπος του να δείχνει τη στοργή και την πραγματικά μεγάλη αγάπη του.

ζώα

animalplanet.gr

Shares 584

Σχόλια


Read more:
Close