Μενού

Μια Οικογένεια άφησε το Σκύλο μόνο στο Σπίτι. Όταν Αντίκρισαν ΤΙ είχε συμβεί, Πάγωσαν!

Shares 164

Σκύλος Αν αφήσετε το σκύλο σας μόνο στο σπίτι, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Αυτό είναι σίγουρα το μήνυμα που έδωσε αυτό το husky στους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι πήγαν σινεμά και όταν επέστρεψαν σπίτι βρήκαν τον απόλυτο χαμό – και ήξεραν χωρίς αμφιβολία ποιος το είχε κάνει.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Imgur με τον τίτλο “Μια οικογένεια πάει στον κινηματογράφο για 3 ώρες και γυρνώντας βρίσκει αυτό.”Σκύλος To άτακτο husky, το οποίο δείχνει μετανιωμένο, ανακάλυψε το σετ καλλιγραφίας των ιδιοκτητών του. Από τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες, φαίνεται ότι έχυσε το μελάνι, και μετά περπάτησε σε όλο το σπίτι γεμίζοντας το πατημασιές.

Και φαίνεται από τις πατημασιές ότι περπάτησε πολύ μέχρι να γυρίσει η οικογένεια. Υπάρχουν πατημασιές κάτω από τα τραπέζια, πίσω από τον καναπέ και στην τραπεζαρία.

Σκύλος Σκύλος Σκύλος Ο διάδρομος έχει γεμίσει πατημασιές, ενώ υπάρχει και μία στο κρεβάτι των ιδιοκτητών του. Πέρα από το λερωμένο πάτωμα, υπάρχουν αντικείμενα πεταμένα και λερωμένα από το μελάνι, ανάμεσα τους μια τσάντα και ένα βιβλίο.

Οι φωτογραφίες έχουν ήδη προβληθεί 330.000 φορές στο Imgur και πολλοί χρήστες έχουν αφήσει τα σχόλια τους: Ο ForeverGratefulinVT γράφει: “Ένα σημάδι στο κρεβάτι σημαίνει ότι ο σκύλος σκέφτηκε: “Για περίμενε, δεν κάνει να ανέβω εδώ. Είμαι πολύ καλό παιδί.’”Σκύλος Σκύλος Σκύλος

Ο Makeusmirk πρόσθεσε: “Φαντάζομαι ότι όλα τα πράγματα που είναι πεταμένα και καλυμμένα με μελάνι είναι λόγω αποτυχημένων προσπαθειών να καθαρίσει.”

Άλλοι κάνουν διαφορετικά σενάρια για το πως κατέληξε το μελάνι στο πάτωμα. Ο Davetrue78 έγραψε: “Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μπήκε στο σπίτι ένα τεράστιο καλαμάρι για να τους κλέψει τα κοσμήματα, αλλά ο σκύλος είναι ήρωας γιατί το αντιμετώπισε.”

Ο χρήστης που δημοσίευσε τις φωτογραφίες παραδέχεται ότι δεν είναι του δικού του σκύλου ή του σπιτιού του, αλλά φίλων του. Επίσης είπε ότι η οικογένεια τελικά κατάφερε να καθαρίσει το σπίτι.

fanpage.gr

 

Shares 164

Σχόλια


Read more:
Close