Μενού

Μια δασκάλα βρήκε αυτό το γατάκι να κλαίει κλεισμένο σε μια σακούλα σκουπιδιών.. Αυτή η ιστορία ραγίζει καρδιές (Εικόνες)

Shares 902

γατάκι Σύμφωνα με την ASPCA, κάθε χρόνο, περίπου 3,4 εκατομμύρια γάτες καταλήγουν σε καταφύγια ζώων επειδή οι ιδιοκτήτες τους τις κακοποιούν, τις εγκαταλείπουν ή τις παραμελούν.

Αλλά ακόμη περισσότερες είναι οι γάτες που ζουν και πεθαίνουν αδέσποτες στους δρόμους. Πλάσματα που δεν στάθηκαν στη ζωή τους τυχερά ούτε καν για αυτό: Για να κλειστούν σε κάποιο κλουβί ενός καταφυγίου ζώων.

 Η κατάληξη αυτού του μικρού τετράποδου θα ήταν ακριβώς αυτή αν δεν το έβρισκε μια δασκάλα από την Βραζιλία. Θα πέθαινε στο δρόμο.

Το πρωινό της 3ης Μαρτίου, η Αλίν Μάρτινς είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της όταν είδε μια πεταμένη σακούλα σκουπιδιών να.. κινείται.

Πλησίασε τη σακούλα και από το εσωτερικό της άκουσε τις κραυγές μιας μικρής γατούλας. Την σήκωσε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, έλυσε τους κόμπους που την κρατήσουν κλειστή και στο εσωτερικό της βρήκε ένα γατάκι.

γατάκι

Το δύστυχο γατάκι ήταν μουσκεμένο και πολύ φοβισμένο. Η Μάρτινς το πήρε στο σπίτι της και άρχισε να το φροντίζει.

γατάκι

Το έκανε μπάνιο και το τάισε με το μπιμπερό.

γατάκι

Του έφτιαξε ένα μέρος να κοιμάται.

γατάκι

Το γατάκι ενθουσιάστηκε τόσο με το κρεβάτι του που κάθε φορά που ξάπλωνε έβγαζε ήχους ευχαρίστησης. Ήταν κάτι που προφανώς έβλεπε για πρώτη φορά.

γατάκι

Πλέον το εγκαταλειμμένο γατάκι έχει το δικό του σπίτι και έναν άνθρωπο να το φροντίζει και να το αγαπάει. Και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

γατάκι

Έχει και παρέα!

γατάκι

Δεν είναι όμορφο;

γατάκι

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι αν δεν μπορούμε να φροντίσουμε κάποιο κατοικίδιο, ας μην το σκοτώνουμε. Αλλά ούτε να το αφήνουμε και αδέσποτο στο δρόμο. Μπορούμε πάντα να το οδηγήσουμε σε κάποιο κοντινό τοπικό καταφύγιο ζώων.

dinfo.gr

 

Shares 902

Σχόλια


Read more:
Close