Μενού

Ο σκύλος που καθόταν πάντα στα δεξιά ενός αγοριού – και φαίνεται πως είχε λόγο

Shares 679

Σκύλος Βλέποντας τον ράτσας «Ντογκ ντε Μπορντώ» Άλφι να κάθεται πάντα στο δεξιό πλευρό του πεντάχρονου Μαρκ Κάνον, οι γονείς του μικρού αγοριού πίστευαν πως επρόκειτο απλά για μία ιδιορρυθμία του σκύλου.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, ο μεγαλόσωμος Άλφι πιθανότατα γνώριζε κάτι που εκείνοι δεν ήξεραν και το οποίο τον ωθούσε να κάθεται μόνο στα δεξιά του Μαρκ, παρά την αφοσίωσή του στο μικρό αγόρι.

Όπως εξηγεί η μητέρα του Μαρκ, Σαρλίν, όλοι έκαναν λόγο για μία αστεία συγκυρία, μέχρι τη στιγμή που ο Μαρκ επισκέφθηκε έναν οφθαλμίατρο, για έλεγχο ρουτίνας.

Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι το πεντάχρονο αγόρι εμφάνιζε υψηλού βαθμού αστιγματισμό στο δεξί του μάτι, με αποτέλεσμα να βλέπει ελάχιστα από αυτό.

«Ξαφνικά όλα έβγαζαν νόημα», δηλώνει η μητέρα του αγοριού, εκτιμώντας ότι ο Άλφι, ο οποίος ζυγίζει περισσότερα από 80 κιλά, στεκόταν πάντα στα δεξιά του Μαρκ για να τον καθοδηγεί.

Σύμφωνα με την κ. Σαρλίν, ο Μαρκ δεν παραπονέθηκε ποτέ για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, πιθανότατα λόγω της νεαρής του ηλικίας, ενώ η ίδια δηλώνει πεπεισμένη πως ο σκύλος κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε πολύ πριν από τους ανθρώπους.

Μάλιστα, όπως εξηγεί, ο Άλφι είχε διαγνώσει και την ασθένεια του άλλου σκύλου της οικογένειας, Κας, γλείφοντας ένα συγκεκριμένο σημείο στο πόδι του. Λίγο καιρό αργότερα, αποδείχθηκε ότι ο Κας εμφάνισε όγκο στο συγκεκριμένο σημείο.

Πλέον, ο Μαρκ φορώντας τα γυαλιά του και ακολουθώντας θεραπεία μπορεί να βλέπει καλύτερα, ενώ οι γονείς του εκθειάζουν το ένστικτο του Άλφι.

naftemporiki.gr

Shares 679

Σχόλια


Read more:
Close