Μενού

Αν ήταν Άνθρωπος, θα ήταν 121 χρονών! Πρόκειται για την Γηραιότερη Γάτα του Κόσμου! (Βίντεο)

Shares 290

Γάτα Μπορεί να είναι σχεδόν 121 σε γατίσια χρόνια, αλλά η πιο μεγάλη γάτα του κόσμου μας αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κατακτήσεις τα κοινωνικά δίκτυα.

Στα 26 του, ο Corduroy, ο οποίος ζει στο Sister’s στο Oregon, συγκέντρωσε χιλιάδες followers όταν οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να του φτιάξουν το δικό του προφίλ στο Instagram, Facebook και Snapchat.

Οι θαυμαστές του επισκέπτονται καθημερινά το προφίλ του με το όνομα @oldestlivingcat και ενημερώνονται για το γάτο αυτό, ο οποίος κατέχει τον τίτλο του πιο γηραιού γάτου εν ζωή στο Guinness World Records.

Γάτα

Γάτα

Γάτα

Η ιδιοκτήτρια του, η 34χρονη Ashley Reed Okura, είπε: “Έφτιαξα προφίλ στο Instagram για τον Corduroy στις 13 Αυγούστου του περασμένου χρόνου – την ίδια μέρα τα Guinness World Records ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του ως τη γηραιότερη εν ζωή γάτα.”

“Έχει επίσης προφίλ στο Facebook και το Snapchat και η αντίδραση του ήταν πολύ θετική. Κάνω ό, τι μπορώ για να ενημερώνω τους θαυμαστές του και να απαντάω στο μηνύματα τους.”

 Ο Corduroy μένει με την Ashley Reed Okura και τον 37χρονο άντρα της Aaron Masusru Okura.
Η Ashley πήρε τον Corduroy από ένα καταφύγιο μιας γειτονικής πόλης όταν εκείνη ήταν 6 χρονών.
Γάτα
Γάτα
Γάτα
Ο γάτος γεννήθηκε την 1 Αυγούστου 1989 και πήρε τον τίτλο της γηραιότερης γάτας από τα Guinness World Records τον Ιούνιο του 2014.
Γάτα
fanpage.gr
Shares 290

Σχόλια


Read more:
Close