Μενού

Ζωολογικός κήπος έκλεισε τους ανθρώπους σε κλουβί (ΦΩΤΟ)

Shares 20

κήπος

Οι τουρίστες που επισκέπτονται τον ζωολογικό κήπο στην πόλη Τσονγκτσίνγκ της νοτιοδυτικής Κίνας έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να έρχονται σε πολύ κοντινή επαφή με τα άγρια ζώα, αλλά, επίσης, να τα ταΐζουν! Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είχαν την ιδέα να κλείσουν τους επισκέπτες σε ένα ασφαλές όχημα – κλουβί το οποίο περιφέρεται στον ζωολογικό κήπο, ενώ την ίδια στιγμή τα άγρια ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα.

κήπος

Τίγρεις, λιοντάρια και αρκούδες πλησιάζουν πολύ κοντά, σχεδόν σε απόσταση αναπνοής, το κλουβί με τους επισκέπτες, αφού σε διάφορα ειδικά ανοίγματα τοποθετούνται ζωντανά κοτόπουλα για να προσελκύσουν τα άγρια ζώα. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δώσουν με τα χέρια τους τροφή στα ζώα, με μεγάλη προσοχή βέβαια και υπακούοντας στις οδηγίες των υπευθύνων του ζωολογικού κήπου.

 κήπος

 

Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης δήλωσε ότι η πρωτότυπη ιδέα του Lehe Ledu Wildlife zoo φαίνεται ότι πέτυχε τον στόχο της, την προσέλκυση δηλαδή πολλών τουριστών και αυτό αποδεικνύεται από το ότι τα εισιτήρια για τους επόμενους τρεις μήνες έχουν ήδη εξαντληθεί.

toocute.gr

 

Shares 20

Σχόλια


Read more:
Close