Μενού

Ζωολογικός κήπος στην Κίνα έδινε κουτάβια για φαγητό σε πεινασμένους πύθωνες

Shares 829

Κάποιοι τρομαγμένοι επισκέπτες ενός ζωολογικού κήπου στην Κίνα ισχυρίστηκαν ότι είδαν φίδια να τρέφονται με ζωντανά κουτάβια.

Ένας μάρτυρας δήλωσε στο MailOnline ότι είδε ένα χρυσό πύθωνα να καταπίνει ένα ολόκληρο κουτάβι όταν επισκέφτηκε το κρατικό πάρκο Hebin Park στην πόλη Pingdingshan της Κίνας.

πύθωνας κουτάβια

Ο μάρτυρας είπε ότι είδε δύο ζωντανά κουτάβια σε δύο ξεχωριστά κλουβιά με πύθωνες το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου.

Οι υπάλληλοι είχαν σταματήσει να δίνουν ζωντανά κουτάβια στα φίδια στα από τότε που οι ειδήσεις αυτές προκάλεσαν τεράστια κατακραυγή.

Τα πλάνα και οι εικόνες που τραβήχτηκαν από την Zi Yue έχουν γίνει viral στα κινεζικά κοινωνικά μέσα.

Η Yue είπε ότι πήγε στον ζωολογικό κήπο εκείνη την ημέρα με έναν φίλο της.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να το κάνει αυτό ο υπάλληλος. Υποψιάζομαι ότι βρήκαν πολλά κουτάβια μαζεμένα στο πάρκο κι έτσι αποφάσισαν να τα ταΐσουν στα φίδια,” είπε η Zi Yue στο MailOnline.

πύθωνας κουτάβια

Ένας εκπρόσωπος του πάρκου Hebin παραδέχτηκε τους ισχυρισμούς της, σύμφωνα με το  Pear Video.

Ο εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο γεγονός λέγοντας: “Οι φύλακες έδωσαν κουτάβια σε φίδια. Οι προϊστάμενοί μου μίλησαν μαζί τους και τους είπαν ότι δεν θα το ξανακάνουν.”

Ο εκπρόσωπος εξήγησε ότι τα περιφραγμένα φίδια ανήκουν σε κάποιον ιδιώτη και πως ο ζωολογικός κήπος δεν γνώριζε την κατάσταση.

πύθωνας κουτάβια

Η ανάρτηση της Zi Yue τράβηξε την προσοχή της PETA Asia, μιας οργάνωσης που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων.

“Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα της σημασίας ενός νόμου για την προστασία των ζώων και γι’ αυτό η Κίνα πρέπει να τον εφαρμόσει,” ανέφερε η PETA Asia.

Η οργάνωση δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η Κίνα έχει ένα νόμο για την προστασία των άγριων ζώων, αλλά δεν έχει κανένα νόμο για την προστασία των μικρών κατοικιδίων ζώων, όπως τα σκυλιά και οι γάτες.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

diaforetiko

Shares 829

Σχόλια


Read more:
Close