Μενού

Ζευγάρι έσωσε 34 αδέσποτα σκυλιά και γάτες στη διάρκεια των διακοπών του!

Shares 2K

Αδέσποτα Τα ζώα μπορούν να γεμίσουν τις ζωές μας με τόση χαρά. Η ευτυχία που μπορεί να φέρει ένα κατοικίδιο στον ιδιοκτήτη του είναι αδύνατον να μετρηθεί. Πόσο όμορφο είναι να βλέπεις ζώα που ζουν με οικογένειες που τα λατρεύουν.

Δυστυχώς, δεν έχουν όλα τα ζώα την ίδια τύχη. Τα αδέσποτα ζώα ξεπερνούν αριθμητικά τους άστεγους ανθρώπους με διαφορά πέντε προς ένα. Τα αδέσποτα ζώα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η οικογένεια Hall από τη Μινεσότα, που θα γνωρίσουμε, γυρίζει τον κόσμο για να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα. Πρόσφατα έπεσε πάνω σε μια ομάδα πεινασμένων αδέσποτων σκύλων και γατιών, στη διάρκεια των διακοπών τους στο Μεξικό. Όταν είδαμε τι έκαναν ο Jeff και η Diana Hall για αυτά τα αδέσποτα ζώα, συγκινηθήκαμε!

Αυτή η υπέροχη ιστορία και οι φωτογραφίες των πανέμορφων ζώων, μας έδειξαν πόση επίδραση μπορούν να έχουν μερικοί άνθρωποι, στο να βοηθάνε τα ζώα να βρούνε ένα όμορφο σπίτι.

Στις πρόσφατες διακοπές τους, στο La Paz του Μεξικό, ο Jeff και η Diana Hall, έπεσε πάνω σε μια ομάδα από αδέσποτα σκυλιά και γάτες, που ήταν υποσιτισμένες και αγωνίζονταν να επιβιώσουν.

Αδέσποτα

Το ζευγάρι, που είναι ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης σκύλων Bow Wow στο Burnsville της Μινεσότα, αρχικά ήρθε σε επαφή με ένα τοπικό καταφύγιο ζώων. Όμως το καταφύγιο ήταν ήδη γεμάτο και δεν μπορούσε να δεχτεί τα 34 αδέσποτα ζώα. Το ζευγάρι, αποφάσισε πως πρέπει να αναλάβει δράση.

Αδέσποτα

Στη σελίδα χρηματοδότησης τους GoFundMe, οι Halls έγραψαν: «Δεν υπήρχε τρόπος να τα φέρουμε πίσω μαζί μας, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις. Τους προσφέραμε φαγητό και νερό καθημερινά, όμως αισθανθήκαμε ανίκανοι, που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.»

Αδέσποτα

«Μετρήσαμε συνολικά 34: 8 κουτάβια, περίπου 3-4 εβδομάδων, 5 κουτάβια 14 εβδομάδων περίπου, 14 ενήλικα σκυλιά και 7 γάτες.»

Αδέσποτα

Τα ζώα φαίνεται πως ενώθηκαν όλα μαζί στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν. «Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως βρέθηκαν όλα μαζί. Ήταν όλα τόσο φιλικά και είχαν καλή συμπεριφορά απέναντί μας.»

Αδέσποτα

 «Σε μερικά από αυτά πήρε λίγο χρόνο για να μας εμπιστευτούν, όμως τελικά ήταν όλα τόσο χαρούμενα που έτρωγαν από τα χέρια μας.»

Αδέσποτα

Το ζευγάρι αποφάσισε να ονομάσει την ομάδα «Baja 34». Και για να τα βοηθήσει δημιούργησε μια οργάνωση με την ονομασία «Πρόγραμμα διάσωσης της ομάδας Baja 34», με την οποία πραγματοποιούν έρανο.

Αδέσποτα

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα GoFundMe, οι Halls μαζεύουν χρήματα για την ομάδα Baja 34, ώστε να καλύψουν τα έξοδα για τη στείρωση των ζώων, για τους απαραίτητους εμβολιασμούς τους και για τα μεταφορικά που χρειάζονται για να μεταφερθούν στη Μινεσότα όπου θα έχουν την ευκαιρία να υιοθετηθούν από τις νέες τους οικογένειες.

Αδέσποτα

Το ζευγάρι έγραψε πως θέλει να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει αυτήν την ομάδα αδέσποτων. Ο στόχος τους είναι να βοηθήσουν τα ζώα να βρουν οικογένειες που θα τα φροντίζουν για πάντα, στη Μινεσότα.

Αδέσποτα

To 100% των χρημάτων από τις δωρεές πηγαίνει απευθείας για τη βοήθεια της ομάδας Baja 34. Ήδη αρκετά από τα ζώα έχουν υιοθετηθεί από υπέροχες οικογένειες, ανάμεσα τους και 3 κουτάβια που έφτασαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στη Μινεσότα.

Αδέσποτα

Το ζευγάρι εργάζεται σκληρά μέσω του προγράμματος διάσωσης να βρει σπίτι και για τα υπόλοιπα ζώα. Έγραψαν, «Κάθε ένα από αυτά τα ζώα έχει πολύ καλή συμπεριφορά και θα μπορούσε να είναι το ιδανικό κατοικίδιο για μια οικογένεια. Δεν είναι μόνο πεινασμένα για τροφή, αλλά και για αγάπη.»

Αδέσποτα

Ο Jeff και η Diana Hall είναι παράδειγμα για όλους. Η ιστορία των προσπαθειών τους για τη διάσωση αυτών των αδέσποτων ζώων έχει αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Αδέσποτα

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν πιστεύετε πως αυτή η οικογένεια μπορεί να γίνει παράδειγμα για όλους μας!

Baja34Rescue, tilestwra.com
Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close