Μενού

Βρήκε ένα αδέσποτο πιτ μπουλ στον δρόμο και το πήρε σπίτι του. Η αντίδρασή του όταν δοκιμάζει για 1η φορά πίτσα; Θα σας φτιάξει τη μέρα!

Shares 548

πίτσα πιτ μπουλ αδέσποτο Αδέσποτα Ποιος δεν αγαπά την πίτσα; Οι αριθμοί και μόνο δεν ψεύδονται. Σύμφωνα με την National Association of Pizza Operators (ΡΝΑ) οι Αμερικανοί αγοράζουν τρία δισεκατομμύρια πίτσες κάθε χρόνο και 350 κομμάτια πωλούνται σε όλη τη χώρα κάθε δευτερόλεπτο!

Το παρακάτω βίντεο ξεκινά με τον Finn να γλείφεται, εν αναμονή του σνακ που ξέρει ότι έρχεται. Μόλις ο ιδιοκτήτης του τοποθετεί το κομμάτι στο στόμα του, αντιδρά άμεσα και το καταβροχθίζει αμέσως! Η αντίδρασή του στη συνέχεια; Ξεκαρδιστική και ανεκτίμητη!

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα του σκύλου στο Facebook, The Mighty Finn και ενώ είναι ευτυχισμένος και υγιής τώρα, τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο καλά… Ο Finn είναι ένα σκυλί που σώθηκε από μια ζωή παραμέλησης κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την ASPCA. Όταν τον βρήκαν, το ταξίδι του μόλις άρχιζε. Είχε μεταφερθεί στην ομάδα διάσωσης Plenty of Pit Bulls που τον τοποθέτησε σε μια ανάδοχη οικογένεια για να τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί σε μια φυσιολογική, υγιή ζωή.

Όταν υιοθετήθηκε τελικά από τους ιδιοκτήτες του, τον έφεραν στο σπίτι όπου συναντήθηκε με τη νέα του οικογένεια, δύο γάτες και τρία άλλα σκυλιά!

fanpage.gr

Shares 548

Σχόλια


Read more:
Close