Μενού

Βρέθηκε με σφραγισμένη την μουσούδα του να ουρλιάζει από τον πόνο! Ένα χρόνο μετά…

Shares 747
κακοποίηση σκύλων Θυμάστε την Caitlyn; Ήταν το σκυλί που βρέθηκε με την μουσούδα του δεμένη τόσο σφιχτά που σχεδόν την σκοτωσε. Αλλά τώρα, ένα χρόνο αργότερα, είναι το πρόσωπο για εράνους για κακοποιημένα και τραυματισμένα ζώα και ευδοκιμεί στο ανάδοχο σπίτι της, το οποίο πρόκειται σύντομα να γίνει το μόνιμο σπίτι της.
Το 15-μηνών pit bull βρέθηκε στη βεράντα ενός κατοίκου της Νότιας Καρολίνας ο οποίος κάλεσε το 911 αφού είδε την φρικτή κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σκυλί.
κακοποίηση σκύλων
«Έχω ένα σκυλί που είναι εδώ στο σπίτι μου, το βρήκα και το στόμα του είναι δεμένο με μονωτική ταινία, η γλώσσα του κρέμεται έξω από το στόμα του, αιμορραγεί, και η γλώσσα του είναι εντελώς μαύρη,» είπε ο άνθρωπος που την βρήκε. «Απλά δεν ξέρω τι να κάνω.«
Μεταφέρθηκε στο Charleston Animal Society, όπου έλαβε άμεση ιατρική προσοχή. Η ροή του αίματος είχε τελείως αποκοπεί από τη γλώσσα της, κάνοντας την κατάσταση πολύ λεπτή. Όταν η ταινία αφαιρέθηκε, η Caitlyn ούρλιαζε από τον βασανιστικό πόνο.

κακοποίηση σκύλων


«Το να αφήσεις αυτό το σκυλί στον πόνο, χωρίς να μπορεί να φάει ή να πιει, τώρα που η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του ότι μπορεί να χάσει τη γλώσσα της είναι σπαρακτικό,« είπε ο Aldwin Roman του CAS.
Η Caitlyn χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για τα άσχημα πληγωμένα μάγουλα της, πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις με λέιζερ για τις ουλές του προσώπου της, και χειρουργική επέμβαση για τους πληγωμένους σιελογόνους αδένες της.
κακοποίηση σκύλων
Ένας έρανος οργανώθηκε για τη φροντίδα της, και λόγω της ευρείας προσοχής των μέσων ενημέρωσης, μαζεύτηκαν πάνω από $ 150,000. Αυτό ήταν πολύ περισσότερο από ότι χρειαζόταν, και ότι περίσσεψε έχει χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει άλλα ζώα που έχουν ανάγκη στο CAS.
Η Caitlyn ξεπέρασε την τρομακτική εμπειρία της για να γίνει ένας σκύλος πρεσβευτής για τα θύματα κακοποίησης, και η ιστορία της έχει εμπνεύσει πόλεις σε εθνικό επίπεδο να σκληρύνουν τις τιμωρίες εναντίον ανθρώπων που κακοποιούν τα ζώα.

κακοποίηση σκύλων


Έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών και ακόμη με τους πυροσβέστες του Charleston για τα ημερολόγια του 2016 και 2017, τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν στο ταμείο υγείας CAS.
Ένα μεγάλο μέρος αυτών έγιναν δυνατά χάρη στην υπέροχη ανάδοχη οικογένεια που φροντίζει την Caitlyn από τον περασμένο Ιούνιο. Αγαπά το παιχνίδι και τις αγκαλίτσες με τα θετά αδέλφια της – σκύλους και ανθρώπους.
κακοποίηση σκύλων
κακοποίηση σκύλων
Shares 747

Σχόλια


Read more:
Close