Μενού

Η Βρετανία απαγόρευσε την πώληση σκυλιών και γατιών από τα Pet shop

Shares 307

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι διαμηνύει μέσω Twitter ότι η χώρα θα απαγορεύσει την πώληση σκυλιών και γατιών από μεσάζοντες, δηλαδή από τα Pet shop. «Απαγορεύουμε τις πωλήσεις κουταβιών και γατιών στην Αγγλία με σκοπό την βελτίωση των προτύπων καλής διαβίωσης των ζώων» αναφέρει η Τερέζα Μέι. Είμαι αποφασισμένη να διασφαλίσουμε ότι οι εκτροφείς είναι υπόλογοι και τα pet shop δεν πρέπει πλέον να επωφελούνται από αυτό το εμπόριο.

Το σκάνδαλο των αγροκτημάτων κουταβιών έχει φθάσει στο φως τα τελευταία χρόνια, με παραδείγματα αδίστακτων εμπόρων που εκτρέφουν εκατοντάδες ζώα σε περιορισμένες συνθήκες με κακή φροντίδα, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές τιμές που προσφέρουν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, ειδικά για τις δυσεύρετες ράτσες.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι διαμηνύει μέσω Twitter ότι η χώρα θα απαγορεύσει την πώληση σκυλιών και γατιών από μεσάζοντες, δηλαδή από τα Pet shop. «Απαγορεύουμε τις πωλήσεις κουταβιών και γατιών στην Αγγλία με σκοπό την βελτίωση των προτύπων καλής διαβίωσης των ζώων» αναφέρει η Τερέζα Μέι. Είμαι αποφασισμένη να διασφαλίσουμε ότι οι εκτροφείς είναι υπόλογοι και τα pet shop δεν πρέπει πλέον να επωφελούνται από αυτό το εμπόριο. Το σκάνδαλο των αγροκτημάτων κουταβιών έχει φθάσει στο φως τα τελευταία χρόνια, με παραδείγματα αδίστακτων εμπόρων που εκτρέφουν εκατοντάδες ζώα σε περιορισμένες συνθήκες με κακή φροντίδα, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές τιμές που προσφέρουν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, ειδικά για τις δυσεύρετες ράτσες. Διαβάστε όλο το άρθρο:

tilestwra.com

Shares 307

Σχόλια


Read more:
Close