Μενού

Βόλος: Καθάρματα δολοφόνησαν σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε

Shares 375

κακοποίηση σκύλων Απίστευτη θηριωδία στις Αλυκές Βόλου με θύμα μια σκυλίτσα. Απίστευτο να το χωρέσει ανθρώπινος νους πως  άγνωστοι δολοφόνησαν μια σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε! Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Βόλου Κόσμος και Φύση κατέθεσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Η άτυχη σκυλίτσα δέχθηκε άγρια χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι, ανήμπορη  προφανώς να αντιδράσει, καθώς γεννούσε.

 

Το άτυχο ζώο ανακάλυψε ένας περαστικός μέσα σε ένα δεμένο σακί. Μέσα στο σακί εκτός από το πτώμα του ζώου βρισκόταν επίσης τέσσερα κουτάβια νεκρά και τρία ζωντανά, ενώ ήταν φανερό ότι η σκυλίτσα δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει τη γέννα.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη σαδιστική πράξη στην περιοχή αυτή, καθώς και παλαιότερα είχε βρεθεί στην παραλία των Αλυκών ένα αποκεφαλισμενο ζώο, ένας σκύλος με δεμένο στόμα αλλά και αρκετές περιπτώσεις με φόλες.

Οι φιλήσυχοι κάτοικοι των Αλυκών πλέον έχουν αγανακτήσει και μαζί με τους φιλόζωους ζητούν από την Πολιτεία να κάνει το παν ώστε να βρεθεί ο σαδιστής αυτός.

Πηγή: volonakinews.gr , dogw0rld.blogspot.gr

Shares 375

Σχόλια


Read more:
Close