Μενού

Βοήθησε και εσύ τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς σου

Shares 521

σκυλιά

Στο παρελθόν σου έχουμε δώσει αρκετές συμβουλές για τα αδέσποτα γατιά της περιοχής σου και κυρίως της γειτονιάς οπότε, καλό θα ήταν, λοιπόν, να αναφερθούμε και στα αδέσποτα σκυλιά που είναι και περισσότερα εκεί που μένεις. Η αρχική μας βέβαια συμβουλή είναι μία. Αν δεν έχεις μέχρι τώρα σκύλο ή αν έχεις και μπορείς να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου ένα ακόμα καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο από το δρόμο και όχι να το αγοράσεις από κάποιο pet shop.
Αν πάλι δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις κάποιο από τα αδέσποτα σκυλιά σπίτι σου άκουσε έστω αυτές τις συμβουλές που βοηθήσουν πολύ.

Πώς να βοηθήσεις τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονίας σου;

  1. Άσε τους τροφή: Μπορείς σε συγκεκριμένα σημεία να έχεις αφήσει για τα αδέσποτα σκυλιά σκυλοτροφή μέσα σε μπολάκια καλό θα ήταν να έχεις βάλει ξηρά τροφή και όχι κάποια κονσέρβα.
  2. Κάνε το ίδιο με το νερό: Εκτός από την τροφή  που αφήνεις άσε στα σκυλάκια και καθαρό δροσερό νερό το οποίο θα πρέπει να ανανεώνεις όσο πιο συχνά μπορείς.
  3. Απευθύνσου σε κάποια φιλοζωική για να προβεί σε στείρωση: Αν τα αδέσποτα της γειτονιάς σου συνεχώς και αυξάνονται τότε καλό θα ήτα να απευθυνθείς σε κάποια φιλοζωική που θα αναλάβει την στείρωση τους.

toocute.gr

Shares 521

Σχόλια


Read more:
Close