Μενού

Βίντεο: Πώς ελέγχεται το αν είναι ασφαλή τα προϊόντα για σκύλους

Shares 18

Σκύλος παιχνίδια για σκύλους Βίντεο Λούτρινα σκυλιά χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των προϊόντων για σκύλους. Δείτε στο βίντεο όλη τη διαδικασία.

Ο οργανισμός Center for Pet Safety ελέγχει την ασφάλεια των προϊόντων για σκύλους. Ο τρόπος που το κάνει έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, λούτρινα σκυλιά τοποθετούνται σε πραγματικές συνθήκες για να βεβαιωθούν ότι ο σκύλος δεν θα διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Από κλουβιά, μέχρι ζώνες για κατοικίδια ζώα και άλλα αξεσουάρ για σκύλους ελέγχονται από ειδικούς.

Σχεδιαστές φτιάχνουν αντίγραφα σκύλων διαφόρων μεγέθων σε λούτρινη μορφή, και τα βάζουν μέσα σε κλουβιά σε ένα αυτοκίνητο που τρέχει με εξαιρετική ταχύτητα για να διαπιστώσουν αν τα κλουβιά μπορούν να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

«Κάνουμε πολλά τεστ και θέτουμε όρους όσον αφορά στην ασφάλεια των προϊόντων για σκύλους. Ουσιαστικά ο ρόλος μας είναι η αξιοπιστία των προϊόντων αφού έχουν περάσει από τον έλεγχο μας και η εμπιστοσύνη σε αυτά αλλά και στον τρόπο που γίνεται το μάρκετινγκ. Πολλές σχετικές διαφημίσεις κάνουν λόγο για ασφάλεια δίχως να έχουν περάσει από κανένα τεστ», δηλώνει η ιδρύτρια του οργανισμού, Lindsey Wolko.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

newsit.gr

Shares 18

Σχόλια


Read more:
Close