Μενού

Βγάζω φωτογραφίες Γκάλγκος για να συγκεντρώσω την προσοχή στις φρικτές συνθήκες ζωής τους (34 φωτογραφίες)

Shares 0

Κάθε χρόνο στην Ισπανία, δεκάδες χιλιάδες Γκάλγκος γεννιούνται και εκτρέφονται για να κυνηγούν λαγούς. Ζουν μια ζωή φόβου και βαρβαρότητας και όταν δεν είναι ακόμη χρήσιμα, εκτελούνται βίαια.

Ακόμα κι αν τα Γκάλγκος χρειάζονται τη βοήθεια μας όλο το χρόνο, η Παγκόσμια Ημέρα για τα Γκάλγκο ξεκίνησε έτσι ώστε να ενωθούμε και να φωνάξουμε με μια φωνή για τα δεινά αυτών των πανέμορφων σκύλων. Η 1η Φεβρουαρίου διαλέχτηκε γιατί συμβολίζει το τέλος της κυνηγετικής περιόδου όταν πολλά Γκάλγκο συναντούν μια μοίρα χειρότερη από μια ζωή σκληρότητας που έχουν περάσει ήδη.

Αγόρασα το πρώτο DLSR τον Αύγουστο του 2014, με ένα στόχο να πω την ιστορία τους μέσω της φωτογραφίας και να δείξω πώς τα βλέπω μέσα από τα μάτια μου. Το πρώτο Γκάλκγκο, με το όνομα Λέενα, μου έδωσε αυτή τη νέα φωνή μέσω της φωτογραφίας και ο στόχος μου είναι να μοιραστώ αυτή την ιστορία με οποιονδήποτε μπορώ. Αυτά είναι ορισμένα από τα πορτραίτα που είχα την τύχη να τραβήξω από αυτά τα διασωθέντα Γκάλγκος και άλλα κυνηγετικά σκυλιά στην Ισπανία.

Τα καταφύγια κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν όσα γίνεται, ακόμη κι αν είναι ήδη πολύ γεμάτα. Παρακαλώ βοηθήστε να διαδοθεί η πραγματικότητα για τα Γκάλγκο.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close