Μενού

Τρίκαλα: Έσωσαν τον σκύλο που σάπιζε από το σύρμα στο λαιμό του

Shares 501

Τρίκαλα Σκύλος διάσωση Στην Πύλη Τρικάλων εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής στις 16 Απριλίου ο νεαρός σκυλάκος που βλέπετε. Οι άνθρωποι οι οποίοι τον βρήκαν τον τάισαν και κάλεσαν το Πολιτιστικό και Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ» καθώς διαπίστωσαν ότι είχε μια βαθιά πληγή γύρω από το λαιμό του ενώ η μυρωδιά της σήψης από την μόλυνση ήταν αφόρητη.

Οι εθελοντές του σωματείου πήγαν στην Πύλη την ίδια μέρα έπιασαν το ζώο και το μετέφεραν στο κτηνιατρικό κέντρο «Μπαλωμένος – Λεμάς» στα Τρίκαλα. Εκεί ο κτηνίατρος καθάρισε την πολύ μεγάλη πληγή και έβγαλε γύρω από τον λαιμό του ζώου το σύρμα, το οποίο κάποιος είχε περάσει σαν θηλιά σε αυτό το πλάσμα από τότε που προφανώς ήταν κουτάβι.

Τρίκαλα Σκύλος διάσωση

Ο σκυλάκος πριν και μετά…

Αφού η πληγή καθαρίστηκε επανειλημμένα μια εβδομάδα μετά έγιναν και τα απαραίτητα ράμματα. Το ζώο παρά τα όσα πέρασε είναι εξαιρετικά φιλικό και χρειάζεται το δικό του σπιτικό, εκείνους που θα το αγαπούν για πάντα και δεν θα επιστρέψουν σε κανέναν να το κακοποιήσει.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα της φροντίδας του ζώου ή αν θα θέλατε να υιοθετήσετε αυτό το πλάσμα καλέστε στο τηλέφωνο την Βασιλική Μπαρτολόττα πρόεδρο του σωματείου στο τηλέφωνο: 6971637117 ή στο email: [email protected]

πηγή

Shares 501

Σχόλια


Read more:
Close