Μενού

Τουρίστες προκάλεσαν τον πνιγμό μίας σπάνιας κατσίκας. Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει…

Shares 117

κατσίκα Έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο, τουρίστες να σκοτώνουν ζώα στην προσπάθεια τους να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία για το Instagram. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει τουρίστες να σκοτώνουν διάφορα ζώα προκειμένου να τραβήξουν την τέλεια selfie.

Οι ορεινές κατσίκες είναι σπάνια άγρια ζώα στην περιοχή γύρω από το Seward στην Αλάσκα. Φυσικά, μόλις έγινε γνωστό αυτό, οι άνθρωποι έκαναν τα πάντα για να κακοποιήσουν το καημένο το ζώο, αφήνοντας ακόμα και τους σκύλους τους ελεύθερους να την κυνηγήσουν, οδηγώντας την κατσίκα στο ανάχωμα δίπλα στην θάλασσα καθώς προσπαθούσε να αποφύγει την ορδή που την ακολουθούσε.

Μέχρι να φτάσουν οι στρατιώτες στην σκηνή μετά από κλήσεις περαστικών, ήταν πολύ αργά. Η κατσίκα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ξεφύγει από ανθρώπους και κατοικίδια, πήδηξε στο νερό. Δεν μπόρεσε να βγει έξω, γιατί οι άνθρωποι στέκονταν στα βράχια και μπλόκαραν την μόνη της πιθανότητα να σωθεί, καθώς συνέχιζαν να τραβάνε φωτογραφίες του ζώου που πνιγόταν.

Το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας δημοσίευσε μια δήλωση για τα γεγονότα εκείνης της ημέρας, εξηγώντας ότι ο θάνατος της κατσίκας θα μπορούσε να είχε αποτραπεί πολύ εύκολα: “Έρευνες αποκάλυψαν ότι πολλά άτομα ακολούθησαν την κατσίκα στο SeaLige Center στα βράχια και σαν αποτέλεσμα η κατσίκα βούτηξε στο νερό. Δεν μπόρεσε να ξαναβγεί έξω λόγω του κόσμου που στεκόταν στα βράχια…

Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε στην άγρια ζωή τον χώρο που χρειάζεται για να ζήσει σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως το Seward. Οι άνθρωποι δεν έδωσαν στο ζώο χώρο και πλησίασαν πολύ για να βγάλουν φωτογραφίες προκαλώντας τον θάνατο του χωρίς λόγο.”

Το βίντεο της κατσίκας λίγο πριν πνιγεί δόθηκε στον σταθμό Seward City News:

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τραγωδία θα αποτρέψει παρόμοια περιστατικά στην περιοχή.

fanpage.gr

Shares 117

Σχόλια


Read more:
Close