Μενού

Τον Ιανουάριο η δίκη του φαρμακοποιού που μπουγέλωσε σκύλο με χλωρίνη

Shares 500

κακοποίηση σκύλων Σάλο είχε προκαλέσει πριν ένα χρόνο το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να βγαίνει από φαρμακείο και να μπουγελώνει με γεμάτο κουβά σφουγγαρίστρας, αδέσποτο σκύλο.

Ο φαρμακοποιός είχε μιλήσει για το περιστατικό προσπαθώντας να εξηγήσει τι συνέβη:

«Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο, το περασμένο καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο σκυλί ερχόταν καθημερινά, γιατί ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα θηλυκό. Κοιμόταν μπροστά στο φαρμακείο, στα σκαλοπάτια και αρκετοί πελάτες μου διαμαρτύρονταν ότι τους ενοχλούσε η παρουσία του, αν και ήταν ήμερο. Προσπάθησα να τον απομακρύνω, αλλά ήταν επίμονος. Κάποια στιγμή τον μπουγέλωσα με ένα κουβά νερό, ενώ και η γυναίκα μου του έριξε ένα ποτήρι νερό. Στο διαδίκτυο είδα ότι γράφουν πως του ρίξαμε καυτό καφέ και χλωρίνη. Αν είναι δυνατόν! Καλοκαίρι ήταν και τον έβρεξα».

Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, με δεδομένο ότι το μόνο “έγκλημα” του σκύλου ήταν πως κοιμόταν έξω από το φαρμακείο του, ο φαρμακοποιός απάντησε:

«Σίγουρα έχω μετανιώσει και αν διέπραξα αδίκημα ζητώ να τιμωρηθώ, αλλά για τον κουβά με νερό, όχι για χλωρίνη και άλλα τέτοια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Μάλιστα, όπως λέει, από χθες που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του στο διαδίκτυο, δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και αρκετοί πολίτες πηγαίνουν στο φαρμακείο του και του ζητούν το λόγο για αυτό που έκανε.

«Δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε όλο το βράδυ. Στο φαρμακείο δεν πλησιάζει πελάτης. Σίγουρα έκανα λάθος, αλλά δεν έκανα και έγκλημα…» δηλώνει χαρακτηριστικά και μέσω του δικηγόρου του σκοπεύει να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ενω αρχικά υπήρχε πιθανότητα η πράξη του φαρμακοποιού να μείνει ατιμώρητη, χάρη στην επέμβαση φιλόζωων, κατατέθηκε σχετική μήνυση και η υπόθεση θα οδηγηθεί στο ακροατήριο στις 9 Ιανουαρίου. Ο φαρμακοποιός με τη σειρά του, έχει καταθεσει μηνυσεις σε όσες ιστοσελίδες και άτομα αναπαρήγαγαν το επίμαχο βίντεο, κάνοντας λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση, διαφυγόντα κέρδη κτλ. Προφανώς αυτή η υπόθεση θα »τραβήξει» και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξή της…

petsonly.gr

Shares 500

Σχόλια


Read more:
Close