Μενού

Το πιο θλιμμένο σκυλί στον κόσμο… ψάχνει μια οικογένεια για πάντα (φωτό)

Shares 880
σκύλοι Η εικονιζόμενη Lana έφτασε πρώτη φορά σε καταφύγιο ζώων στο Τορόντο όταν ήταν κουτάβι. Ήταν το πιο μικρόσωμο ζώο από μια μεγάλη γέννα, στο Μεξικό.
Εντάχθηκε σε πρόγραμμα αναδοχής φιλοξενούμενη για μικρά χρονικά διαστήματα από διαφορετικές οικογένειες- ποτέ δεν ανέφερε κανείς το παραμικρό πρόβλημα μαζί της.
Αφού έκλεισε τα πέντε της χρόνια απέκτησε οικογένεια που νόμιζε για μόνιμη. Εκείνοι όμως ύστερα από λίγο την επέστρεψαν στο καταφύγιο, επειδή θεωρώντας πως προστατεύει τα παιδιά της οικογένειας, έγινε επιθετική προς τη μητέρα.
Η φωτογραφία που της έβγαλαν αμέσως μετά την επιστροφή της στο καταφύγιο τα λέει όλα: ήταν εντελώς καταβεβλημένη, με το κεφάλι της γερμένο και το βλέμμα στο πάτωμα. Εκείνη την ημέρα δεν αντέδρασε σε κανένα χάδι, αρνήθηκε να βγει ακόμα και βόλτα.
Η Dahlia Ayoub, υπεύθυνη του καταφυγίου, εξήγησε πως η Lana ήταν μια σταλιά όταν πρωτοπήγε στο καταφύγιο και την τρομοκρατούσαν τα πάντα. Το ένστικτο του φύλακα εκφράστηκε μόνο μια φορά, απέναντι σε εκείνη τη γυναίκα. Και λόγω των παιδιών η οικογένειά αποφάσισε να την πάει πίσω.
Ευτυχώς την επόμενη ημέρα η Lana είχε αρχίσει να συνέρχεται. Επέστρεψε ξανά στο πρόγραμμα αναδοχής και εξακολουθεί να αναζητεί μια παντοτινή οικογένεια.

σκύλοι

σκύλοι

σκύλοι

σκύλοι

defencenet.gr

Shares 880

Σχόλια


Read more:
Close