Μενού

Το λιοντάρι βαριόταν τόσο πολύ που του πέταξαν ένα παιχνίδι για να παίξει. Δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση! (Βίντεο)

Shares 755

λιοντάρι Τα αρσενικά λιοντάρια είναι τρομερές μεγάλες γάτες με μεγαλοπρεπή χαίτη και δυνατό σώμα. Η παρουσία τους και μόνο εμπνέει δέος, ενώ η αγριότητα και ευγένεια που εκπέμπουν ταυτόχρονα μαγεύουν  τον άνθρωπο για αιώνες τώρα. Τα φανταζόμαστε να κυνηγούν, να μάχονται για την κυριαρχία αλλά και να κοιμούνται μαζί με άλλα λιοντάρια.

Κάτι που δεν θα φανταζόμασταν όμως είναι να βλέπαμε λιοντάρι να παίζει με μπάλα ποδοσφαίρου. Ωστόσο, υπάρχει ένα λιοντάρι, ο Triton, που του αρέσει ακριβώς αυτό. Είναι ένα αρσενικό λευκό λιοντάρι έντεκα χρονών που γεμίζει όλο ζωή μόλις βλέπει να του πετάνε προς το μέρος του μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Αμέσως πετάγεται επάνω αφήνοντας έναν βρυχηθμό ενθουσιασμού και αρχίζει να  παίζει την μπάλα ανάμεσα στα τεράστια πόδια του, να την σπρώχνει και να την κυνηγά. Ακόμη και όταν η μπάλα κυλάει μέσα στο νερό, δεν διστάζει να την ακολουθήσει και να γίνει μούσκεμα. Φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει, ούτε καν η παρέα της θηλυκής λέαινας!
Το λιοντάρι ζει στο ζωολογικό κήπο του Johannesburg στην Νότιο Αφρική. Από τα δέκα λιοντάρια που υπάρχουν εκεί , μόνο αυτό φαίνεται να ενδιαφέρεται για την μπάλα. Η φροντιστής του, η Agnes Maluleke, λέει πως είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής Βλέποντας τον εν δράσει, πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι το μοναδικό λιοντάρι στον κόσμο με τέτοιο ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Δεν συμφωνείτε;

tilestwra.com

Shares 755

Σχόλια


Read more:
Close