Μενού

Το Αττικό Ζωλογικό Πάρκο σώθηκε: Βρέθηκε λύση για τις τροφές των ζώων

Shares 676

ζώα Βρέθηκε τελικά λύση και τα ζώα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου δεν θα κινδυνεύσουν να πεθάνουν από την πείνα. Μετά από την τεράστια έκταση που έλαβε το θέμα η αρμόδια επιτροπή έδωσε την έγκριση να πληρωθούν οι προμηθευτές στο εξωτερικό.

Να θυμίσουμε πως λόγω των capital controls οι πληρωμές για εισαγωγή αγαθών γίνεται με δυσκολία και μόνο με έγκριση της αρμόδιας αρχής μπορεί να πραγματοποιηθεί συναλλαγή.

Πριν λίγες ημέρες ο ιδρυτής του πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ, είχε δήλωση στο πρακτορείο Reuters πως «Είναι θέμα ζωής και θανάτου». Μετά την επίλυση του προβλήματος με δήλωση του ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν:

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ! Η εκτεταμένη δημοσιότητα που έλαβε το ζήτημα σχετικά με την προμήθεια τροφών από το εξωτερικό για τα ζώα του Πάρκου κινητοποίησε την αρμόδια επιτροπή η οποία και μας έδωσε την έγκριση να πληρώσουμε τους προμηθευτές στο εξωτερικό που δεν ήταν δυνατή λόγω των capital controls. Ευχαριστούμε πολύ τους αρμόδιους που ευαισθητοποιήθηκαν τα ΜΜΕ που συνέβαλαν με τη δημοσιοποίηση του προβλήματος μας στην γρήγορη επίλυση του και πάνω από όλα τους δεκάδες φίλους του Πάρκου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιώτες και εταιρείες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Η συμπαράσταση σας ήταν συγκινητική και εκ μέρους του προσωπικού αλλά και των 2000 ζώων του Πάρκου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

petsonly.gr

Shares 676

Σχόλια


Read more:
Close