Μενού

Το απίθανο χάσκι που περίμενε την μπάλα και προδόθηκε (Εικόνες)

Shares 103
Χάσκι Ο Anuko έγινε viral χάρη στις εκφράσεις που παίρνει όταν ξεγελιέται από την ιδιοκτήτριά του
Ο Anuko είναι ένα Σιβηρικό Χάσκι που δεν “μάσησε” από τα τερτίπια της ιδιοκτήτριάς του, Jasmine Milton, που προσπάθησε να τον ξεγελάσει με μια μπάλα. Προσποιούνταν ότι θα πετάξει στο σκύλο την μπάλα αλλά τελικά δεν το έκανε, και αυτό ήταν η αιτία για να αλλάξει άμεσα ύφος και να θυμώσει από την προδοσία. Η 18χρονη Milton, που είναι φοιτήτρια ψυχολογίας, κατέγραψε τις εκφράσεις του προσώπου του στη μηχανή της και σύντομα οι εικόνες έγιναν viral στον κόσμο του διαδικτύου.
Χάσκι
Χάσκι
Παρά το σκληρό πρόσωπο που δείχνει ο Anuko στις φωτογραφίες, η Milton ισχυρίζεται ότι είναι η χαρά της ζωής της. «Συναντήθηκα με τον Anuko όταν ξεκίνησα θεραπεία για την κατάθλιψή μου, και από τότε ο Anuko με έχει ανυψώσει πολλές φορές», όπως δήλωσε στο περιοδικό Women’s Day.
Χάσκι
Χάσκι
«Με αναγκάζει να βγω έξω μέρες που το μόνο που θέλω είναι να είμαι στο κρεβάτι. Με κάνει να γελώ όταν κανείς άλλος δεν το κατάφερνε, και τώρα κάνει και όλο τον υπόλοιπο κόσμο να γελάσει. Είναι ο ήρωάς μου και πολύ περισςσότερο από απλά ένα όμορφο πρόσωπο».
Χάσκι
Ο Anuko γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου και σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του είχε ακριβώς την ίδια έκφραση και όταν ήταν μικρό κουτάβι.
Χάσκι
Χάσκι
Χάσκι
lifo.gr
Shares 103

Σχόλια


Read more:
Close