Μενού

Την κακοποίησαν και την άφησαν παράλυτη να πεθάνει… Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της! (Βίντεο)

Shares 4K

μεταμόρφωση Μας είναι πολύ πιο εύκολο να διαχειριστούμε συναισθηματικά μια διαμάχη ανάμεσα σε ανθρώπους, παρά αυτό που θα δείτε παρακάτω και για καλό λόγο. Πρέπει κάποιος να είναι πολύ ΚΑΚΟΣ άνθρωπος για να κακοποιήσει ένα ανυπεράσπιστο ζώο…

Γι” αυτό και οι πρώτες εβδομάδες της ζωής αυτού του κουταβιού ήταν αδιανόητες. Η Harper όταν ήταν μόλις λίγων εβδομάδων, είχε πεταχτεί σε μια σακούλα σκουπιδιών από τον ιδιοκτήτη της. Ευτυχώς, χάρη στην παρέμβαση κάποιων αγνώστων, της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Όταν έφεραν την Harper στην Erica Daniel, εργαζόμενη στο κέντρο διάσωσης pitbull «Dolly’s Foundation» και της είπαν την ιστορία της, σοκαρίστηκε ενώ αφότου την εξέτασε ανακάλυψε πως υπέφερε από το σύνδρομο του σκυλιού κολυμβητή, κατά το οποίο το ζώο δεν μπορεί να κουνήσει το κεφάλι και τα πόδια του.

Η πρώτη τους σκέψη ήταν η ευθανασία, αλλά κάτι στο βλέμμα της Harper τους έλεγε ότι η μικρή είναι μαχήτρια. Έτσι, επικοινώνησαν με ένα κέντρο αποκατάστασης σκύλων και το κουτάβι άρχισε αμέσως τις θεραπείες. Τα αποτελέσματα; Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί:

fanpage.gr

Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close