Μενού

Τι γυρεύει ένας σκύλος μόνος σε εμπορικό κέντρο; (Βίντεο)

Shares 101

Σκύλος
Δείτε τον πιο high tech και εντυπωσιακό τρόπο προώθησης της υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων

Όσοι λοιπόν πάνε για ψώνια στο εμπορικό κέντρο του Ανατολικού Λονδίνου(Westfield Sratford mall) παίρνουν ένα φαινομενικά, απλό φυλλάδιο, που μοιράζουν εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης. Το φυλλάδιο όμως περιέχει ένα ειδικό τσιπ που ενεργοποιεί ψηφιακούς πίνακες ανακοινώσεων μέσα στο mall.

Όταν ένας άνθρωπος που έχει πάρει φυλλάδιο πλησιάσει τους πίνακες, όπως περπατά και χαζεύει τα μαγαζιά, εμφανίζεται ένα συμπαθέστατο τετράποδο που τον… ακολουθεί παντού, του γαβγίζει και του κάνει κόλπα!

Το σωματείο Battersea Dogs and Cats Home δραστηριοποιείται με υιοθεσίες αδέσποτων ζώων σε ολόκληρη την Αγγλία. Η πρωτότυπη και τεχνολογικά εξελιγμένη καμπάνια με τον τίτλο «#LookingForYou» (Σε ψάχνω) είχε σαν στόχο να ενθαρρύνει περισσότερο κόσμο να διαλέξει ένα ημίαιμο, αδέσποτο ζώο ως σύντροφο και μπόρεσε να πραγματοποιηθεί χάρη στη βοήθεια της διαφημιστικής OgilvyOne .

«Χρησιμοποιούμε την καινοτόμο αυτή τεχνολογία με έναν εξίσου καινοτόμο τρόπο. Ελπίζουμε περισσότερα εγκαταλελειμμένα ζώα να βρουν οικογένειες, μέσα από αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο επικεφαλής του σωματείου.

H καμπάνια «#LookingForYou» είχε θετικά αποτελέσματα για τον πρωταγωνιστή σκύλο, τον Μπάρλεϊ, αφού βρήκε σπίτι! Υπάρχουν βέβαια πολλά ακόμα ζώα που περιμένουν μία οικογένεια και το ευχόμαστε ολόψυχα.

Δείτε την καμπάνια:

trihes.gr

Shares 101

Σχόλια


Read more:
Close